Ofertă imbatabilă de Sărbători la Kaufland: spată de purcel şi alte delicatese de Crăciun la preţuri de nimic

Ofertă imbatabilă de Sărbători la Kaufland: spată de purcel şi alte delicatese de Crăciun la preţuri de nimic

Sărbători de iarnă relaxate, dar costisitoare. Pentru masa de Crăciun, unele alimente sunt și cu 50 la sută mai scumpe față de aceeași perioadă a anului trecut, iar producătorii din industria alimentară anunță alte creșteri de prețuri.

Ai tăiat porcul? LIDL îți aduce mașina de tocat carne și aparatul pentru umplut cârnați! Cu nici 60 de LEI îți schimbi arsenalul din bucătarie!Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Produsul ieftin pe care se vor bate toţi românii revine în …DIICOT is investigating AXPO Romania. Prosecutors are investigating …

Sunt creșteri mari de prețuri și pentru orez, zahăr, carne și lactate. Ultimele două luni și-au lăsat cel mai mult amprenta, din cauza inflației și a scumpirii energiei.

Economistul Adrian Negrescu trage un semnal de alarmă în ceea ce privește valul de scumpiri din România. Acesta îi avertizează pe români că vor plăti cu 40% mai mult pentru masa de Crăciun, iar de anul viitor vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar pentru alimentele de bază. ”Estimez, în lunile următoare, o scădere a consumului pe măsura creșterii prețurilor, o accentuare a blocajului financiar și un val de închideri de activitate, în cascadă, cu sute de mii de oameni trimiși în șomaj. Asta pentru că avem o economie extrem de fragilă, cu peste 80% dintre firme slab capitalizate, care trăiesc de la o factură la alta.

Există însă şi suficiente oferte, iar vânătorii de reduceri pot să aibă o masă îmbelşugată de Sărbători şi să facă şi economii. Te așteaptă multe oferte grozave, idei de rețete și momente esențiale de Crăciun, cu care să aduci magia sărbătorilor mai aproape de cei dragi.

Ceafă de porc fără os 14,99 lei, reducere de 42%

Spata de purcel, 25,99

Pulpă de purcel 35,99

Cârnaţi semiafumaţi 15,99, reducere de 38%

Alimentul de la LIDL care se dă aproape GRATIS în toate magazinele din ţară. Este stoc limitat

Kaufland are noi surprize grozave pentru clientii din toata Romania de Sărbători , astfel ca daca esti interesat de ceea ce ofera gratuit pentru noi, nu trebuie sa treceti nimic cu vederea. Cei de la Kaufland au pornit la inceputul acestui an o promotie speciala pentru clientii sai din toata Romania, scopul sau fiind de a le oferi clientilor posibilitatea de a primi cate un cadou in fiecare zi.

Kaufland desfasoara aceasta promotie in toata luna decembrie, pana de Craciun, iar in fiecare zi anunta cate un cadou diferit pentru clientii din Romania care sunt dornici sa profite de promotiile disponibile. Puteti vedea in website-ul celor de la Kaufland cum se desfasoara toata aceasta promotie, dar si faptul ca in fiecare zi trebuie sa ghicim cate un cuvant nou pentru a putea avea sansa de a participa la promotia care este in plina desfasurare in toata tara.

Kaufland ne cere sa ghicim in fiecare zi cate un cuvant diferit, care este publicat pe website-ul sau, dar si pe retelele de socializare, impreuna cu incidii in legatura cu ceea ce ar trebui sa ii spunem. Separat de premiul zilei, care e diferit in fiecare zi, in 8 decembrie fiind oferite vouchere pentru masa de craciun, cei de la Kaufland mai ofera si extra reduceri cu Kaufland Card pentru cei care doar se inscriu in concurs fara a mai si castiga ceva.

Kaufland vine cu oferte senzaţionale înainte de sărbători. Reduceri de până la 42% la carnea de porc

Kaufland desfasoara acest concurs de Sărbători pentru clientii sai din toata Romania, insa e nevoie sa aveti un Kaufland Card pentru a va putea inscrie, dar si pentru a primi extra reduceri ca parte a campaniei. Aceasta obligatie exista pentru toti clientii Kaufland din toata Romania, asa ca trebuie sa fiti constienti ca nu va fi posibil sa profitati de tot fara a avea un asemenea tip de card, care poate fi totusi facut in mod gratuit la lantul de hypermarket-uri.

Economiștii trag un semnal de alarmă, un val de scumpiri va lovi România de anul viitor. Potrivit specialiștilor, masa de Crăciun din acest an va fi mai scumpă cu 40% față de anul precedent.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV