Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Senatoarea e acuzată de lipsire de libertate. Soţul ei ar fi lovit un poliţist

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Senatoarea e acuzată de lipsire de libertate. Soţul ei ar fi lovit un poliţist

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Senatoarea exclusă din grupul AUR este acuzată de lipsire de libertate, după o ce o jurnalistă din Italia i-a făcut plângere la Poliţie, pe motiv că nu i-a mai permis să iasă din casă în timpul unui interviu.

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. „Veţi vedea cum omul nu mai are dreptul în casa lui să se apere, cum poliţia apără infractoriiAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

A fost identificat criminalul celor doi studenţi de la Medicină …Radu Stroe, fost ministru de Interne, rămâne fără titlul …

„Veţi vedea cum omul nu mai are dreptul în casa lui, în cabinetul lui, în proprietatea lui să se apere, cum poliţia apără infractorii. La secţia 4 de Poliţie, când l-am întrebat pe inspectorul care se ocupa de cazul meu, mi-a spus: «doamnă, vă rog să-i iertaţi! Sunt tineri » Aveau până în 25 de ani.

Vorbeau în engleză şi am întrebat: de ce vorbiţi în engleză? de ce nu vorbiţi în italiană? Îmi spune: domnul este sârb, cel cu camera care filma, şi mai era unul înalt brunet care era turc. Că de fapt noi suntem de fapt pentru Europa de Sud-Est şi noi facem. Haideţi să vorbim în italiană!

Doamna Delia Marinescu, jurnalistă română, care a intermediat interviul, nu a vrut să asigure traducerea, deşi ea era obligată să asigure acest lucru. M-am aşezat pe scaun şi am zis: voi vorbi în limba română, pentru că este limba mea şi s-au uitat la mine.

Fiţi atenţi! Ştiu şi engleză şi italiană! Dacă văd că îmi traduceţi inexact, iau atitudine! Altul a zis: «în acel caz nu se mai ia interviul».

Poftim? Cine eşti tu? Daţi-mi actele! Nu îţi dăm nimic. Suntem jurnalişti de la Rai Uno! Sunăm la Poliţie”, a declarat Diana Şoşoacă.

Incidentul a avut loc vineri seară. În momentul în care o echipă de jurnalişti din Italia a venit în casa senatoarei pentru a face un interviu cu aceasta, lucrurile au degenerat în casa sa, susţine Diana Şoşoacă.

Jurnaliştii ar fi intrat în biroul său fără să le dea permisiunea, ar fi încercat să citească documente pe care aceasta le avea acolo. Acela a fost momentul în care a început scandalul. Lucrurile au degenerat. Au intervenit chiar şi poliţiştii în casa senatoarei Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, portretizată în presa din Italia: „Senator antivaccinare, cu masca lui Hannibal Lecter în Parlament”

Un echipaj format din şapte poliţişti a intervenit la faţa locului. Lucrurile au degenerat pentru că soţul Dianei Şoşoacă s-ar fi lovit cu poliţiştii, de aici şi un dosar penal.

Diana Şoşoacă a fost prezentă la secţia 4 Poliţie din Capitală, unde a dat declaraţii şi a fost audiată.

Urma să fie audiată şi în zilele următoare, dar pentru că avea program cu familia a refuzat să se mai prezinte la secţia de Poliţie.

Luni, la ora 12, au loc audierile la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde Diana Şoşoacă a şi sosit.

E vorba despre o răsturnare de situaţie în casa Dianei Şoşoacă, după ce ar fi trebuit să fie un simplu interviu, un interviu pe care l-a cerut Diana Şoşoacă să se desfăşoare în limba română, din ceea ce povestea ea. Jurnaliştii au cerut ca interviul să fie purtat în limba engleză şi în limba italiană. Nu s-au înţeles acolo, lucrurile au degenerat şi s-a ajuns şi la bătaie.

Scandal uriaş în casa Dianei Şoşoacă. Precizările Poliţiei Capitalei

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, scandal cu Diana Şoşoacă în Parlament: „Vă rog, doamnă, să nu mă îmbolnăviţi” VIDEO

 

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV