Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului” în tenis. Cu cine se luptă

Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului” în tenis. Cu cine se luptă

Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului” în tenis. Alături de ea se mai află Iga Swiatek, Conny Perrin, Camila Giorgi şi Magda Linette. Voturile pot fi date pe site-ul WTA.

Citeşte şi: Masca purtată de Simona Halep este singura din lume care dezactivează virusurile, fiind auto-sterilizantă. Cât costă şi ce o face specialăAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis …

Simona Halep, nominalizată la titlul de „lovitura anului”

Rounding out the last half of the year 👀

Securing the final spot for a chance at Shot of the Year is…….. click and make your vote known! ⬇️

Presented by @CorpayFX

— wta (@WTA) December 10, 2021

Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun

Sportiva se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă în România, după ce și-a anulat participarea la un turneu demonstrativ din Africa de Sud, de teama noii tulpini Omicron de COVID-19.

Pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, vedeta a publicat o fotografie în care apărea în timp ce punea beteală şi globuri în brad, alături de care a afișat mesajul: ”Pregătind bradul de Crăciun”.

Două zile mai târziu, a venit și imaginea mult așteptată, cu bradul gata împodobit. „Bradul lui Simo”, a scris tenismena la imagine, pe pagina sa de Instagram. (Vezi AICI cum arată bradul Simonei Halep)

Fostul lider WTA ar fi trebuit să participe la un eveniment demonstrativ la Johannesburg, pe 18 și 19 decembrie 2021. Varianta Omicron a Covid-19, apărută chiar în Africa de Sud, i-a schimbat tot programul!

„Nu mai particip la niciun turneu, la niciun demonstrativ, stau acasă mai bine şi încerc să mă pregătesc cât se poate de bine, ca să am totuşi un început de an bun. În Bucureşti mă antrenez, ca de fiecare dată. Nu plec de aici.

Poate doar câte un week-end, pentru relaxare.  Sunt schimbări de la zi la zi. Sper să dispară orice formă de carantină, pentru că m-ar încurca din punct de vedere mental. Am crezut că scăpăm, dar acum a apărut această nouă versiune a virusului care ne-a debusolat puţin”, a spus Simona Halep potrivit Telekom Sport.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV