Toarnă zeamă de lămâie în maşina de spălat vase. Rezultatele te vor lăsa fără cuvinte. Trucul genial pe care trebuie să-l încerci

Toarnă zeamă de lămâie în maşina de spălat vase. Rezultatele te vor lăsa fără cuvinte. Trucul genial pe care trebuie să-l încerci

Toarnă zeamă de lămâie în maşina de spălat vase. Acest truc ieftin vă va face viaţa mai frumoasă. Vei uita rapid de detergentul din comerţ.

Toarnă zeamă de lămâie în maşina de spălat vase. Trucul minune pe care trebuie să-l încerciAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Lămâia este ajutorul de nădejde al gospodinelor. Aceasta are o mulţime de proprietăţi care ne uşurează enorm viaţa. Atunci când nu o folosiţi în prepararea diferitelor feluri de mâncare, vă poate ajuta la o mulţime de alte lucruri.

De exemplu, ajută la curăţarea maşinii de spălat vase. Dacă observaţi că aceasta a căpătat un miros urât şi nu mai spală la fel de bine, apelaţi cu încredere la acest truc simplu şi natural. Nu aveţi nevoie deloc de detergentul şi soluţiile de curăţare din comerţ.

Tot ce trebuie să faci pentru ca maşina ta de spălat să fie ca nouă este să amesteci două linguri de suc de lămâie cu 200 de ml de oţet. Toarnă această soluţie în maşina de spălat vase, apoi porneşte programul scurt. Vei observat că mirosurile neplăcute dispar imediat.

Citeşte şi Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat amestecat cu sare în cuptor. Cinci trucuri care îţi vor uşura viaţa

Bicarbonatul de sodiu şi lămâia, amestecul minune care curăţă perfect aragazul

Când nu mai ştii ce să faci pentru a curăţa cât mai repede aragazul de petele de ulei şi de grăsime, apelează cu încredere la acest truc. Amestecâ două linguri de suc de lămâie cu două linguri de bicarbonat de sodiu. Aplică pasta care se formează pe plită şi lasă să acţioneze timp de două-trei minute, apoi şterge cu o lavetă umedă. Rezultatul te va uimi. Aragazul tău va fi ca nou.

Acelaşi truc poate fi folosit cu succes şi pentru curăţarea cuptorului cu microunde.

De asemenea, puţine persoane ştiu că lămâia poate fi un excelent deodorant natural. Ca să eviţi apariția petelor de transpirație inestetice de pe haine, tot ce trebuie să faci este să storci o jumătate de lămâie, iar cu zeama respectivă te vei da la subraț.

Acest truc reglează pH-ul pielii și nu vei mai avea probleme cu transpirația, de acum încolo.

Citeşte şi Trucul genial care evită electrizarea hainelor după ce au fost scoase din maşina de spălat

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV