Un bacşiş de mii de euro i-a adus concedierea. Povestea chelneriţei care lucra la un restaurant celebru

Un bacşiş de mii de euro i-a adus concedierea. Povestea chelneriţei care lucra la un restaurant celebru

Un bacşiş de mii de euro i-a adus concedierea. Ryan Brandt a declarat pentru KNWA că ea şi o colegă erau responsabile de servirea unui grup de peste 40 de persoane la restaurantul Oven & Tap din Bentonville, unde femeia lucra de trei ani şi jumătate.

Fiecare persoană din grup a lăsat un bacşiş de 100 de dolari la final, ceea ce a însemnat un bacşiş de 4.400 de dolari pentru cele două chelneriţe, a declarat Brandt.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: …Anamaria Prodan a pariat şi a pierdut 500.000 de euro pe victoria …

Restaurantul i-ar fi cerut să împartă bacşişul cu ceilalţi colegi, o practică pe care femeia nu a mai întâlnit-0. „Aş fi rămas cu 20%„, a declarat Brandt pentru KNWA.

Citeşte: Pe ce a cheltuit Irinel Columbeanu primii bani făcuţi în comunism: „M-am dus la un bar și am plecat cu chelnerița și cu sora ei acasă”

Un bacşiş de mii de euro i-a adus concedierea

Grant Wise, unul dintre oaspeţii care au lăsat bacşişul, a declarat pentru KNWA că a vrut să le dea bani exclusiv celor două chelneriţe, nu şi celorlalţi. Wise a cerut banii înapoi şi i i-a dat chelneriţei în afara restaurantului.

Brandt a spus că a fost concediată după ce a acceptat banii, declarându-se „devastată„.

Femeia susţine că cei de la restaurant au i-a spus că a fost concediată pentru că a dezvăluit informaţii despre împărţirea bacşişului, încălcând politica restaurantului.

„După ce au luat masa, acest grup mare de oaspeţi a cerut ca bacşişul lor să fie dat la două chelneriţe. Le-am onorat pe deplin cererea. Din respect pentru membrii foarte apreciaţi ai echipei noastre, nu discutăm detaliile legate de concedierea unui angajat„, a declarat Oven & Tap pentru KNWA

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV