Un sportiv al CS Petrolul Ploieşti a fost agresat de antrenorul unui club rival

Un sportiv al CS Petrolul Ploieşti a fost agresat de antrenorul unui club rival

Antrenorul Mihai Bogdan Dobrescu l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe Sportivul Gabriel Şchiopu de la CS Petrolul Ploiesti, spărgându-i arcada, conflictul dintre cei doi fiind unul mai vechi.

“Joi, la ora 17,10, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Prahova, a sesizat prin apel 112 faptul că, în timp ce se afla într-o sală de box de pe raza municipiului Brăila, ar fi fost lovit de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din judeţul Prahova. Tânărul a depus plângere penală, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul IPJ Brăila, citat de Agerpres.Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Rugbistul Harry Potter, legitimat la Leicester, a căzut într-o …FORMULA 1: Verstappen este noul campion mondial, titlul s-a decis …

Directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Brăila, Ana Maria Necoară, a declarat că antrenorului respectiv, care desfăşoară servicii de voluntariat la CSM Brăila, i s-a interzis dreptul de a mai intra în sală şi de a mai participa la antrenamente, până la o decizie care va fi luată luni de comisia de disciplină care va analiza acest caz.

“Antrenorul nostru, care este antrenor voluntar la club, este de domiciliu din Ploieşti. Sportivul este tot din Ploieşti şi, din câte am înţeles de la persoane aflate în anturajul lor, între cei doi exista un conflict mai vechi. Respectivul tânăr a sunat la 112, a venit poliţia aici şi cazul este în cercetarea poliţiei. Nu este normal ce s-a întâmplat, un antrenor nu are voie să facă aşa ceva, este strict interzis şi cu siguranţă va avea de suferit.

Luni se va întruni comisia de disciplină, care va analiza acest caz şi va dispune măsurile care se impun într-o astfel de situaţie. Din momentul petrecut aseară, nu mai are voie să ajungă la copii, nu mai are voie să vină în sală, nu mai are voie la antrenamente, până vom lua o decizie. Am vorbit personal cu el aseară şi i-am cerut să plece. Şi Federaţia Română de Box urmează să ia o decizie în acest caz”, a declarat Ana Maria Necoară.

Campionatul Naţional de Box Under 22 este în plină desfăşurare la Brăila, finalele fiind programate duminică, 12 decembrie.

Citeşte şi: CFR Cluj a obţinut prima victorie în Conference League. Trei puncte inutile, ardelenii au încheiat grupa pe ultimul loc

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV