VIDEO Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe. Clipul a devenit viral pe Internet: „Noi suntem exemple pentru această societate”

VIDEO Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe. Clipul a devenit viral pe Internet: „Noi suntem exemple pentru această societate”

Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe. Impresara se află în Abu Dhabi, alături dee bunul său prieten, Cătălin Botezatu, care o sprijină şi o susţine în această perioadă destul de grea.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, despre divorţul de Anamaria Prodan: „Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public”Alte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Mesajul scris de Elwira Petre după zvonurile de divorţ: „Ele …Rareş Bogdan îl atacă pe Nicuşor Dan: O luminiţă şi un …

Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe

Cei doi au realizat un un videoclip, unde Anamaria Prodan o imită pe amanta lui Reghe, din perioada în care se iubea cu Kamara. În foarte scurt timp, video-ul a devenit viral pe reţelele de socializare.

„Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!„, a scris Anamaria Prodan la clipul postat.

@anamariaprodan17Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate! 🙌🙏👀♬ original sound – Anamaria Prodan

„De-a lungul anilor, eu şi Botezatu am devenit modele pentru dumneavoastră. Am muncit foarte mult şi ne respectăm familiile, copiii şi pe noi, deoarece noi suntem exemple pentru această societate. Lumea trebuie să facă lucruri frumoase, nu să se înjosească sau să îşi înjosească familia. Asta e cel mai important! Vă pupăm şi vă iubim„, a declarat în încheiere Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Laurențiu Reghecampf

Potrivit cererii transmise Judecătoriei Buftea, Reghecampf solicită ca Anamaria Prodan să nu mai aibă voie să folosească informații, documente sau înscrisuri privind viața sa privată. De asemenea, antrenorul cere să i se retragă soției sale dreptul de a folosi imagini sau înregistrări cu vocea sa.

În urma cererii făcute de Laurențiu Reghecampf, judecătorii de la Judecătoria Buftea au decis, luni 13 decembrie, să respingă solicitarea și să-l oblige pe antrenor să-i plătească cheltuieli de judecată Anamariei Prodan. Decizia poate fi atacată la Judecătoria Buftea.

„Caz înschis, Anamaria Prodan învinge 1-0 pauză, 3-0 final în cazul ordonanței în care nimeni nu putea să-i pronunțe numele”, spune Anamaria Prodan după decizia instanței.

Vedeta a pus pe contul ei de Instagram hotărârea definitivă.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV