Kaufland își surprinde clienții cu o nouă ofertă-bombă, înainte de Crăciun! Tobă, caltaboș și leber la un preț de nimic!

Kaufland își surprinde clienții cu o nouă ofertă-bombă, înainte de Crăciun! Tobă, caltaboș și leber la un preț de nimic!

Kaufland își surprinde clienții cu o nouă ofertă-bombă, înainte de Crăciun! Astfel, găsești toba de la Alrdis la prețul de doar 2,99 lei suta de grame, redusă cu 11% și Caltaboșul la 2,59 de lei 100 de grame.

Kaufland își surprinde clienții cu o nouă ofertă-bombă, înainte de Crăciun! Tobă, caltaboș și leber la un preț de nimic!Alte Articole

Liviu Vârciu a primit, în sfârșit, diagnosticul. Vedeta a …

Surpriză colosală la PRO TV! Un milionar în vârstă de doar …Cum arată cea de-a doua casă a Andreei Marin. Cel mai important …

Totodată, vom descoperi și jumările de la ”Țara mea” la 3,99 100 de grame și leberul de la Meda la prețul de 3,19 lei 100 de grame. Slăninuța afumată de la Diana o găsim la prețul unic de 3,59 lei 100 de grame și ciolanul afumat dezosat de la Fox, 2,79 de lei 100 de grame.

Kaufland scoate la concurs mai multe locuri de muncă şi oferă salarii care pornesc de la aproape 2.000 de lei net în Bucureşti. Joburile sunt cu normă întreagă, iar cei care vor să lucreze pentru marele retailer german trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Retailerul german este unul dintre puţinii anajatori care au ales să transparentizeze salariile şi beneficiile oferite anajatorilor români.

Potrivit datelor consultate de ECONOMICA.NET, retailerul oferă un salariu de aproape 2.500 de lei unui şef de raion din Fălticeni, în timp ce în Suceava salariul este de aproximativ 2.800 de lei.

Salariile angajaţilor din Bucureşti pornesc de la aproape 2.000 pentru un lucrător comerial cu normă întreagă. Cei care vor să lucreze la Kaufland trebuie să îndeplinească anumite criterii.

Citește și: Surpriză uriașă făcută de Kaufland. Îmbracă-te în haine de designer la sub 100 de lei. Colecția de iarnă a lui Cătălin Botezatu e acum în magazine!

De exemplu, un lucrător comercial trebuie să aibă studii medii, să fie dispus să lucrete în ture, să fie serios, resposabil şi amabil.

Pentru postul de trainer de case se califică cei care au experienţă de lucru în comerţ, cunoştinţe avansate de lucru la PC, sunt amabili, disciplinaţi, orientaţi către clienţi. Au, de asemenea, ţinută ireproşabilă, abilităţi de coordonare a echipei şi cunoştinţe de engleză.

De asemenea, Kaufland mai angajează lucrător comercial în Miercurea Ciuc, lucrător comercial la vitrina asistată în Bacău şi trainer case în Botoşani. Salariile încep de la 1.700 de lei net.

Citește și: Povestea fabuloasă de viață a CEO-ului Kaufland din România! A început ca “femeie de serviciu” în Lidl și spăla magazinele noaptea cu mopul. Lucra 15 ore pe zi 6 zile din 7!

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV