Lovitură pentru Andreea Berecleanu în procesul de divorț cu Andrei Zaharescu! Care este decizia judecătorilor

Lovitură pentru Andreea Berecleanu în procesul de divorț cu Andrei Zaharescu! Care este decizia judecătorilor

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au dovorțat în urmă cu opt ani, iar porcesul de partaj dintre cei doi continuă și acum.

Săptămâna trecută, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au luat o nouă decizie în ceea ce privește partajul bunurilor comune/lichidarea regimului matrimonial, dintre cei doi foști soți.Alte Articole

Fuego a confirmat, în sfârșit! Artistul s-a săturat să tot …

Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de …Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate …

Este vorba, mai exact, de cererea Andreei Berecleanu, prin care îi solicita fostului soț, Andrei Zaharescu, plata sumei de 63.837,59 lei, bani care provin din investițiile pe care familia Zaharescu-Berecleanu le-ar fi făcut în firma pe care foștii soți au avut-o la un moment dat.

Magistrații au respins solicitarea prezentatoarei și astfel Andrei Zaharescu nu mai este nevoit să achite suma de bani cerută de fosta soție.

”Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia instanței.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Cel mai dubios cuplu din showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Cheloo..

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV