Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din România. „Atât de urâtă era nemachiată, dimineaţa!”

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din România. „Atât de urâtă era nemachiată, dimineaţa!”

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din România. Printre poveștile din carte, interlopul vorbește, la insistențele partenerei lui de viață, Claudia „Brazilianca”, și despre aventurile pe care le-a avut cu diferite femei celebre din România.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri incendiare despre relația cu o celebră prezentatoare TV din RomâniaAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Pericolul ascuns aflat în portocale. Această categorie de persoane …Valentina Pelinel dezvăluie sacrificiile pe care le-a făcut …

„X, prezentatoarea TV, l-a văzut în Herăstrău la o terasă și i-a trimis un bilețel la masa că vrea să-l cunoască. A mers direct pe cameră în ziua aia!”, spune Claudia în carte, care în acest fel îl provoacă pe Nuțu Cămătaru să vorbească. „Majoritatea sunt măritate și cu copii acum. Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea. Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău. Am plecat la mare direct de acolo. La Hotel Mamaia, îmi amintesc clar. M-am trezit de dimineață și am coborât la micul dejun să mă văd cu un fin din Constanța. Când am urcat și mi-a deschis ușa, am crezut că am greșit camera. Atât de urâtă era dimineața, nemachiată!”, spune Nuțu Cămătaru.

Nuţu Cămătaru, declaraţii incendiare despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi!”

„Tot ce apare e adevărat. Numele proprii din carte sunt cele reale, cu câteva excepții: în cazurile în care am vrut să protejăm pe cineva (în special femei), am folosit o literă oarecare”, a afirmat Codin Maticiuc. Însă, cei de la Cancan dezvăluie că „X, prezentatoarea TV” ar fi nimeni alta decât Nicoleta Luciu!

Cum a cunoscut-o Nuțu Cămătaru pe soția lui, supranumită „Brazilianca”. Cei doi s-au căsătorit în penitenciarul Rahova

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV