Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate a Mioarei Roman: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf”

Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate a Mioarei Roman: „Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf”

Oana Roman este copleșită de durere din cauză că mama ei , Mioara Roman, are probleme grave de sănătate. Mioara Roman a fost transportată de urgență la spital zilele trecute din cauza unei afecțiuni cardiace.

Mama Oanei Roman a ajuns la spital cu picioarele umflate, iar în urma analizelor, medicii au diagnosticat-o cu insuficiență cardiacă. Rezultatul examenului tomograf nu a fost deloc bun, deoarece medicii au depistat ceva suspect.Alte Articole

Cel mai dubios cuplu din showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, …

Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Boala severă …Pericolul ascuns aflat în portocale. Această categorie de persoane …

Oana Roman, criză de nervi! Ce a scos-o din minţi pe vedetă: „Am crezut că fac atac cerebral!”

„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Click!

În ianuarie anul acesta Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor după o complicație la colecist. Operația a decurs bine însă două luni mai târziu, a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale. Doctorii i-au scos un lipom infectat, iar după operație Catinca și Oana Roman au fost cele care au avut grijă în permanență de ea. I-au schimbat pansamentele și s-au ocupat de îngrijirea și toateleta mamei lor. Din cauza bolii, Mioara Roman nu își poate mișca o mână și are nevoie constantă să fie ajutată la activitățile zilnice. Refacerea nu a fost una simplă, nici pentru ea nici pentru fetele ei, însă fosta soție a lui Petre Roman a depășit cu bine momentul delicat.

Oana Roman zace la pat. Starea vedetei este îngrijorătoare: „Vreau să fac un test PCR, ca să mă liniștesc”

„Mama nu se mai bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu câteva luni.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV