Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1

Puya, scandal imens pentru o bere! Culmea, bărbatul care l-a dat pe rapper afară din magazin este același care a intervenit și pentru evacuarea lui What’s Up, artisul care, în luna august a acestui an, crease probleme tot într-un supermarket din zona respectivă!

Puya, scandal imens pentru o bere! A fost scos din magazin de un fost luptător K1Alte Articole

Fuego a confirmat, în sfârșit! Artistul s-a săturat să tot …

Lovitură pentru Andreea Berecleanu în procesul de divorț cu …Oana, detalii de ultimă oră despre starea gravă de sănătate …

Puya a intrat într-un supermarket situat pe Bulevardul Ion Mihalache, situat în sectorul 1. Pentru că nu purta mască, agentul de pază de la intrare i-a atras atenția, susţin martorii oculari. În replică, rapperul ar fi început să înjure și ar fi spus că lui nu-i trebuie mască. Întâmplător, printre rafturi se afla și o echipă de intervenție rapidă a firmei de pază, iar omul de la intrare a strigat după ajutor, scrie SpyNews.

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”

Unul dintre agenți era chiar Valentin Rusu, un fost luptător care, în urmă cu aproape cinci luni, a intervenit la un incident similar, al cătui protagonist a fos What’s Up. Puya, care ținea în mână o cutie o bere pe care o luase de pe unul dintre rafturi, nu a opus rezistență și s-a lăsat condus afară fără să provoace vreun incident.

Garbine Muguruza a venit de la Wimbledon direct în România. Îşi petrece vacanţa în ţara noastră şi cântă o melodie de-a lui Puya VIDEO

Dragoș Gărdescu, alias Puya, le-a făcut o surpriză de proporții fanilor în noul videoclip. El și-a arătat două din cele trei fete. Puya este un artist cunoscut de către public ca jumătate din formația „La Familia”. El a crescut alături de cei trei frați ai săi în cartierul Balta Albă.

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Cel mai dubios cuplu din showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Cheloo..

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV