Robert Negoiţă acuză USR că blochează tot oraşul. „Votează împotriva a orice. Voturi pozitive doar când e să-şi pună clientelă politică”

Robert Negoiţă acuză USR că blochează tot oraşul. „Votează împotriva a orice. Voturi pozitive doar când e să-şi pună clientelă politică”

Robert Negoiţă a mers la sediul USR pentru a se întâlni cu Dacian Cioloş, liderul partidului. Pentru că nu l-a găsit, a lăsat o scrisoare prin care îi acuză pe consilierii Uniunii că blochează toate proiectele.

„S-a terminat şedinţa de Consiliu Local Sector 3 în care majoritatea USR şi PNL votează împotriva a orice. Vrem să facem o şcoală. Votează împotrivă! Vrem să facem grădiniţă, votează împotrivă! De asemenea, vrem să facem creşe, pasaje, poduri, să dezvoltăţile societăţile, să facem amenajare, să facem investiţii – hala Laminor, parcul Pantelimon.Alte Articole

Fuego a confirmat, în sfârșit! Artistul s-a săturat să tot …

Nicolae Ciucă, schimbare radicală. „Nu pot să garantez …Vești bune pentru români. Prețul gazului ar putea scădea …

Avem parte de voturi împotriva. În schimb, voturi pozitive când e să-şi pună oameni, clientelă politică, oameni cu funcţii în partidele lor care nu vin la muncă, oameni pe care majoritatea din Consiliu (Consiliul Local Sector 3) o pune în societăţile Primăriei ca să le distrugă”, a spus Robert Negoiţă, în direct la România TV.

Citeşte şi: VIDEO! Cum arată proiectul primarului Robert Negoiţă de mutare a circulaţiei în subteran la Piaţa Unirii, blocat de consilierii USR! Bulevardul ar deveni zonă pietonală plină de spaţii verzi!

Robert Negoiţă vrea să-şi instaleze un cort în faţa sediului USR

„M-am orientat aici undeva, e spaţiu suficient să-mi pun un cort. Stau aici şi-l aştept pe domnul Cioloş până s-o întoarce de la Roma, din străinătate, dar trebui neapărat să rezolvăm problema de la Sectorul 3”, a spus edilul.

Robert Negoiţă pune tunurile pe consilierii USR din Sectorul 3. „Avem de-a face cu astfel de ticăloşi şi ticăloşii”

„Merg acolo doar ca să-şi ia salarii. Nu vin la muncă, nu se implică, blochează aceste societăţi şi e mare păcat pentru că avem obiective foarte mari pe aceste societăţi şi avem mare nevoie de ele. Furnizează multe materiale pentru Primăria Sector 3. De exemplu: prefabricate, asfalt, beton”, a mai spus edilul Sectorului 3.

Robert Negoiţă a amintit că autorităţile au o creşă în construcţie care „trebuia să fie gata de un an de zile” şi „nu e gata nici astăzi”.

„Mai mult decât atât, acum vreo câteva luni, i-a pus în vedere preşedintelui care e şi director general că dacă în două săptămâni nu e gata creşa, să-şi dea demisia.

Între timp, s-a înscris în PNL acest director şi acum nu îmi mai cer demisia. Am făcut presiuni să-şi dea demisia, iar majoritatea din Consiliu nu acceptă demisia acestui individ care, repet, trebuia să finalizeze creşa acum mai bine de un an şi nu e gata.

Şi cu actuala conducere nu va fi gata niciodată. O spun cu mare regret! Sunt sute de copii, sute de familii care au nevoie de creşă şi nu au unde să-şi ducă pruncii. Avem de-a face cu astfel de ticăloşi şi ticăloşii”, a mai spus Robert Negoiţă.

Citeşte şi: Robert Negoiță a răbufnit la adresa USR. Petiție inițiată de primarul Sectorului 3 pentru ca proiectele să nu mai fie blocate în Consiliul Local

Robert Negoiţă: „Nu putem să condamnăm la subdezvoltare o comunitate de jumătate de milion de cetăţeni din Bucureşti”

Mai mult, edilul Sectorului 3 a amintit că ar fi existat suspiciuni din partea consilierilor USR legat de activitatea din Primăria Sectorului 3, însă le-a furnizat documente „pentru a le arata că lucrurile în Primărie sunt în regulă”.

„Până acum am avut parte de un an, un an în care n-am zis nimic, perioadă în care le-am furnizat toate informaţiile. Am încercat să îi convingem că nu se întâmplă nimic în neregulă. Că au suspiciuni că s-ar întâmpla ceva în neregulă. Le-am furnizat documente pentru a le arata că lucrurile în Primărie sunt în regulă.

Nu au venit nicio secundă să argumenteze, să arate că s-a găsit ceva în neregulă în Primăria Sector 3.

În schimb, îmi dau seama că nu e vorba doar de vreo îndoială, de vreo chestiune principială, că vor să se asigure de ceva. Pur şi simplu, votează împotrivă.

Dacă până acum ceva timp argumentau aberant, veneau cu nişte copilării. Au votat împotriva unor pasaje că nu avem indicatori de performanţă. Pentru pasaj? Sau că nu avem prevăzute costurile cu mentenanţa pentru pasaj sau pentru pod. Evident, nişte aberaţii.

Nu putem să condamnăm la subdezvoltare o comunitate de jumătate de milion de cetăţeni din Bucureşti.”, a mai spus Negoiţă.

Citeşte şi: Octavian Jurma trage semnalul de alarmă: ”Viteza de creștere a valului Omicron în Africa de Sud e stupefiantă”

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Cel mai dubios cuplu din showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Cheloo..

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV