Vica Blochina recunoaşte că nu i-a fost fidelă lui Victor Pițurcă. De ce şi cu cine l-a înşelat

Vica Blochina recunoaşte că nu i-a fost fidelă lui Victor Pițurcă. De ce şi cu cine l-a înşelat

Vica Blochina recunoaşte că nu i-a fost fidelă lui Victor Pițurcă. Vica Blochina a declarat într-un interviu că Victor Pițurcă a fost bărbatul de care a fost cea mai îndrăgostită și pentru care ar fi făcut orice. Totuşi, chiar dacă lucrurile mergeau foarte bine, fostul selecţioner i-a spus că niciodată el nu va divorța!

Vica Blochina recunoaşte că nu i-a fost fidelă lui Victor PițurcăAlte Articole

Nicoleta Luciu: ,,Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era …

Creatură bizară descoperită în adâncul oceanului. Are cap …Anamaria Prodan, victorie la tribunal împotriva lui Laurențiu …

Vica Blochina a tot a sperat că va ajunge să-i devină parteneră oficială, iar în semn de răzbunare a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă de mai multe ori în timpul relației. „Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina s-a îngrăşat enorm şi a ajuns de nerecunoscut! Au prins-o anii din urmă iar la 46 de ani arată mult mai rău în realitate decât pe Instagram! FOTO

Aceasta a mai mărturisit că toți bărbații cu care îl înșela pe Victor Pițurcă erau cu mult peste el, însă chiar și așa niciodată nu renunța la iubirea pe care i-o purta acestuia: „Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi!”.

Vica Blochina îi pune la colț pe cei care o critică: „E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?!”

Vica Blochina a mai precizat că erau moment în care Victor Piţurcă i se adresa foarte urât, o jignea și îi spunea că nu arată deloc bine! Din acest motiv, a spus cu greu poate să vorbească despre perioada în care a fost agresată verbal de către fostul selecţioner al României!

Citește și…

Ce trebuie să facă șoferii cu mașini mai vechi de opt ani. Autoritățile nu mai dau înapoi…

Ce malformație secretă și rușinoasă are Andreea Bănică: „Am încercat să le îndrept, dar operația n-a reușit…”

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV