Avertizare masivă de tsunami, după o erupţie vulcanică. Valurile au măturat deja mai multe case, imagini de groază VIDEO

Avertizare masivă de tsunami, după o erupţie vulcanică. Valurile au măturat deja mai multe case, imagini de groază VIDEO

Valuri puternice s-au rostogolit asupra caselor aflate de-a lungul coastei statului Tonga, după ce sâmbătă a fost emisă o avertizare de tsunami pentru întreaga națiune insulară din Pacific, în urma unei erupții a unui vulcan submarin.

A tsunami #warning is now in force for all of Tonga following this evening’s #underwater violent #volcano eruption.#Horrifying #Visuals coming from #Tonga. Praying for everyone.

Please #StaySafe.#Tsunami #Tonga #Oceania pic.twitter.com/ixynryYH4d

— Chaudhary Parvez (@ChaudharyParvez) January 15, 2022Alte Articole

În sfârșit! Loredana Groza a recunoscut! „Așa a fost să …

Rusia a masat aproape 100.000 de soldaţi, tancuri şi artilerie …Record greu de depăşit la alegerile din India. Un bărbat a …

Potrivit relatărilor martorilor, dezastrul natural a lovit coasta după ce vulcanul Hunga-Tonga-Hunga-Ha’apai a erupt din nou vineri, răspândind cenuşă, aburi şi gaze la 20 de kilometri în aer, după ce a înregistrat activitate intermitentă la sfârşitul lunii decembrie.

De asemenea, a fost emisă o avertizare de tsunami pentru Fiji și Samoa Americană. Autoritățile au îndemnat locuitorii din zonele joase să se mute pe terenuri mai înalte.

Citeşte şi Rusia testează „superarme” în zona Polului Nord. „Torpila Poseidon e concepută să inunde oraşele de coastă ale SUA cu un tsunami radioactiv”

Între timp, Agenția Națională de Management al Urgențelor din Noua Zeelandă a emis o alertă națională de avertizare pentru a notifica activitatea de tsunami. „Am emis un aviz național: Activitate de tsunami în urma erupției Tonga. Ne așteptăm ca zonele de coastă din Noua Zeelandă de pe coasta de nord și de est a Insulei de Nord și a Insulelor Chatham să experimenteze curenți puternici și neobișnuiți și valuri de coastă imprevizibile”, se arată în alerta emisă.

This family stay in #church.

Tonga and people are rushing to safety following the eruption.

A tsunami warning is now in force for all of Tonga following this evening’s #underwater violent #volcano eruption.

Please #StaySafe.Folded hands#Tsunami #Tonga #Oceania pic.twitter.com/A39S7S4TFE

— Chaudhary Parvez (@ChaudharyParvez) January 15, 2022

This is the moment tsunami waves crash into Tonga, after an underwater volcano erupted earlier on Saturday.

👉 Keep up with the 1News LIVE updates on this developing story: https://t.co/GRqRXeuqhV pic.twitter.com/kBG7nxSj51

— 1News (@1NewsNZ) January 15, 2022

Tongan eruption from boat.#Tonga #Tsunami pic.twitter.com/Ls64vq1YU4

— Lynn Schore (@LynnSchore) January 15, 2022

Citește și…

Soc in lumea politica! A murit chiar acum! DOLIU URIAS IN PARLAMENT:

Vestea tristă a zilei, din păcate s-a confirmat. Horia Moculescu..

Urmarește RomaniaTV.net și pe Google News

Sursa: RomaniaTV