Acești Doi Bătrâni Își Beau Cafeaua, La Balcon, În Fiecare Dimineață.

De optsprezece ani, cei doi bătrâni ies la balcon și își beau cafeaua împreună.Vecinii i-au observat și au rămas plăcut surprinși de ei. Așadar, au decis să le facă publică povestea pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu floare şi în aer liber

Foto: Facebook Veronica Soare

”Undeva, într-un cartier din București, în fiecare dimineață, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună, pe balcon.Ioana mea s-a mutat aici acum optsprezece ani, i-a văzut de-atunci.In fiecare dimineață. Nu vreau să romanticizez, nu spun că în ăștia optsprezece și toți cei dinainte n-au avut divergențe, supărări sau probleme. Vreau doar să spun că undeva, într-un balcon din București, un domn și o doamnă își beau cafeaua împreună. În fiecare dimineață. Undeva, într-un univers al celor care mai cred, asta trebuie să însemne ceva. În fiecare dimineață. Azi i-am prins și eu. Hai bună dimineața la cafea! ”, a relatat unul dintre vecinii bătrânilor, pe facebook.

Mesaje de apreciere la adresa bătrânilor din imagine

Internauții au lăsat doar mesaje de apreciere la adresa bătrânilor: ”Asa erau bunicii mei. Aveau un ritual al cafelei doar al lor. De primavara pana toamna beau cafeaua pe balcon. Cat au fost impreuna /Așa fac și părinții mei. În fiecare dimineață îi găsesc pe-amândoi la cafea, pe terasă, „pun țara la cale”. Și au avut, crede-mă, divergențe cu tot felul de nuanțe, mai dure sau mai blânde. Dar le-au depășit.  Cum era vorba aia? Oamenii care repară, nu schimbă/Mama și tata de 32 de ani sunt tot așa  Acum cand mai merg acasa bem cafea toti 5 (+sora mai micută și soțul meu) /A durat un pic pana am schimbat mentalitatea “balcon-depozit” in “balcon-spatiu de relaxare”. Acum, eu cu al meu, avem spatiul dorit! ”, sunt o parte dintre reacții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *