Andra Măruță, dezvăluiri. Cu câți bărbați s-a iubit

Andra a dezvăluit câți iubiți a avut înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță. Cei doi formează un cuplu încă din 2006, an în care Andra era un artist la început de drum în muzică, în plină ascensiune, iar Cătălin Măruță modera emisiunea „Tonomatul DP 2″. 

În 2008, Andra și Cătălin s-au căsătorit, iar din mariajul lor au rezultat doi copii, David și Eva. 

Andra a dezvăluit că a avut doar doi iubiți înainte de a-l cunoaște pe Măruță.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeste cumnatul meu” a declarat Andra.

Andra, neimpresionată de Măruță la început

Înainte de relația cu Măruță, Andra a avut o relație de doi ani jumătate cu Dragoș, artist, fost component al formației Groove.

Artista a povestit că la început, Măruță nu i s-a părut tipul de bărbat cu care s-ar vedea peste ani

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a dezvăluit Andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *