Andreea Marin, criticată pentru că și-a înscris fiica la școală privată. Cât a plătit vedeta pentru studiile Violetei

Andreea Marin dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa, Violeta, așa că a înscris-o la o școală privată din Capitală. Mai multe persoane au criticat-o pentru acest lucru, așa că fosta prezentatoare TV nu a putut trece cu vederea și a oferit un răspuns clar.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este o elevă model, învață foarte bine, iar părinții sunt extrem de mândri de ea. Recent, pe o rețea de socializare, fosta prezentatoare TV a primit un comentariu răutăcios din partea unui internaut, care a susținut că dacă particularii o „jupuiesc de bani”, Violenta nu va fi mai inteligentă în comparație cu tinerii de vârstă ei înscriși la școli. de stat.

 

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă permite doamna. Particulari vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, a fost comentariul unei doamne la postarea Andreei Marin.

Fosta prezentatoare TV pune mult accent pe educație, așa că a ținut să ofere un răspuns doamnei respectiv. Vedeta spune că școala la care merge Violeta nu este una de lux, ci o instituție care oferă foarte multe în ceea ce privește educația.

 

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar o civilizație. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mult ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu Marin aici au locul aici”, a fost replica dată de Andreea.

 

Andreea Marin a plătit pentru școala fiicei sale 1.000 de euro, sumă nerambursabilă, iar pentru cinci ani 11.250 de euro. De asemenea, pentru masă a scos din buzunar 800 de euro, potrivit spynews. Conform sursei menționate, pentru anii de gimnaziu, vedeta a plătit aproximativ 90.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *