Au ajuns de râsu` lumii! Un oraș din România a ales „diferit” decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă. Crăciunul vine cu iepurași și ouă roșii.

Se întâmplă într-o localitate din România, unde primarul a ales ca orașul să fie îmbrăcat, atipic, în straie de sărbătoare. La ce ne referim? La Motru, orașul ce sunt printre decorațiunile de Crăciun și decorațiuni specifice sărbătorilor Pascale.

 

Primarul nu a împodobit orașul doar cu reni, moș Crăciun și steluțe, ci, și cu ouă roșii și iepurași. Practic, Primăria a scos la vedere toate decorațiunile pe care le avea în inventar, inclusiv pe cele de Paște. Cei mici sunt uimiți de toate aceste decorațiuni, în timp ce adulții se uită extrem de dubios la iepurașii și ouăle roșii amplasate lângă reni și fulgi de nea.

 

Cum au reacționat localnicii

„Dacă ei au considerat că e bun iepurașul, probabil aduce iepurașul șorici, nu mai aduce ouă. Altceva ce putem gândi, dacă au luat iepurășul, probabil l-au luat cu spatele și arăta a Moș Gerilă”.

„Iepuraș de Crăciun nu prea merge, dar asta e. Când am văzut iepurașul am zis «Doamne, vine Crăciunul, nu vine Paștele»”.

„Copiii ce să mai creadă? Nu mai știu că să creadă. Vine Paștele sau Moș Crăciun. Eu asa zic. A venit iepurășul, da trebuie să căutăm ouă prin iarbă, ouăle roșii”,  au declarat câțiva localnici, pentru Știrile  Pro TV. 

 

Care a fost explicația edilului

Primarul susține că zilele următoare va scoate și alte figurine de care, cu siguranță, se vor bucura de cei mici, iar cele din prezent, ce par a fi niște ouă de Paște, sunt simple figurine, după cum am găsit edilul.

 „Sunt niște figurine pe care le punem să se bucure de copiii de ele, în loc să le ținem prăfuite prin magazie. Inclusiv cu ouăle de Paști. Nu dacă sunt neapărat ouă, sunt figurine”, a declarat primarul orașului Motru, pentru sursa menționată anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *