Avertisment de la neurologul Dulcan! Ce cuvinte nu ar trebui rostite niciodată. Sunt pline de energie negativă

Dumitru Constantin Dulcan este un reputat neurolog si psihiatru, care vorbește despre problemele omului ori de câte ori are ocazia. A studiat mult timp domeniul coștiinței și s-a perfecționat, iar acum ne oferă sfaturi prețioase în acest sens. Află ce cuvinte nu ar trebui să rostești niciodată și ce gânduri ne fac rău.

Ce cuvinte să nu rostești

Dumitru Constantin Dulcan este unul dintre cei mai renumiți neurologi și neuropsihiatri din România. Acesta și-a dedicat întreaga viață cercetării creierului și, pe lângă asta, este foarte pasionat și de Univers.

Constantin Dulcan este un om foarte informat și chiar și la 82 de ani este foarte activ și dornic să învețe, dar și să îi învețe pe ceilalți. De data aceasta, el ne-a dezvăluit câteva secrete în ceea ce privește mintea noastră și cât de mult ne influențează negativ cuvintele pe care le gândim.

Medicul a spus că orice cuvânt avem în minte, ne programează negativ sau pozitiv. Dacă ne gândim mereu că îmbătrânim, acest lucru chiar se va întâmpla și vom simți asta pe pielea noastră. Orice cuvinte negative, dar mai ales NU, trebuie să dispară din mintea noastră dacă vrem să ne fie bine.

”Nu uitați, toate cuvintele pe care le aveți în minte ne programează. Dacă noi mereu spunem că îmbătrânim, atunci chiar îmbătrânim. Pentru că îi dăm creierului acest program. Sunt cuvinte pe care trebuie să le scoatem din dicționar: îmbătrânire, îndoială, cuvântul “nu”, toate acestea ne programează pe negativ”, a explicat prof. Constantin Dulcan.

La ce să mai fim atenți

Tot medicul Dulcan este cel care ne spune că foarte importantă este pentru noi și poziția corpului, care influențează subconștientul nostru. Nu este deloc în regulă să stăm cocoșați, pentru că nu ne vom simți deloc bine în pielea noastră și ne va scădea stima de sine.

Mai mult, nu este bine să muncim fără pauze. Creierul nostru nu va mai funcționa deloc bine și nu vom putea randament dacă nu suntem odihniți și dacă muncim fără a avea un program bine stabilit. Dacă ne stabilim un ritm clar și ne organizăm timpul, vom da cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *