Politica

Călin Popescu Tăriceanu, despre fuziunea dintre ALDE ŞI PSD: “Am pledat cu ardoare pentru a se realiza o alianţă”

loading...

“Haosul care domneşte în educaţie are un corespondent şi în zona de sănătate. Pe mine mă intrigă că autorităţile sunt preocupate de momente festive, de inaugurări. Nu are importanţă că ne confrutăm cu o perioadă extrem de grea. Logică după care acţionează Iohannis este numai una politică, îl interesează alegerile. Aceste personaje politice nu sunt conştienhte de rolul şi responsabilităţile pe care le au” , a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi:  SURSE. Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu negociază o fuziune între Pro România şi ALDE

“Înjumătăţirea numărului de elevi în clasă, renunţarea temporară la anumite materii, începerea decalată a orelor sunt câteva măsuri care ar fi putut luate. Simpla luare a temperaturii nu este suficientă. Eu am luat decizia ca copilul meu să nu meargă în acest an la clasa pregătitoare” , susţine acesta.

“Astăzi, ceea ce este de notorietate, mă refer la decizia PSD-ului de a nu face alianţe. Eu am pledat cu ardoare pentru a se realiza o alianţă între cele trei partide care să ne ajute să obţinem primul loc. E adevărat, PSD-ul ne-a făcut o propunere de a candida pe listele proprii. După alegerile locale ne vom reuni şi vom vedea care este formula convenabilă şi pentru unul şi pentru altul” , a declarat liderul ALDE.

Sursa: RomaniaTV