Ce a apărut pe contul mamei Geta, la scurt timp după ce Culiță Sterp a fost reținut de polițiști: „Un singur lucru să nu uitați…”

S-au abătut nori negri asupra familiilor Sterp. Celebrul manelist nu traversează cea mai bună viață, motiv pentru care se îngrijește toată familia, frate mama și cea care urmează să-i devină soție, este extrem de îngrijorată.

 

 

 

Și asta pentru că recent, în Cluj, cântărețul a fost implicat într-un accident rutier.

De fapt, el a fost cel care la provocat, lovind o altă mașină care circulă regulamentar, șoferul și alegându-se cu răni ușoare, părăsind locul accidentului, dar găsiți băut la volan, având o alcoolemie de 0,80 g/l. alcool pur în sânge.

 

 

 

Familia Sterp, susținută de internauți

Astfel că aseară, Culiță a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a provocat haos pe șosea fiindcă a trecut pe culoarea roșie a semaforului, pe numele său deschizându-se un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și fuga de la locul accidentului. . fără încuviințarea oamenilor legii.

Toate aceste necazuri nu l-ai afectat doar pe el, ci pe toată familia, care acum, credincioasă din fire, se roagă ca vedeta să scape basma curată din acest impas la vieții.

 

 

 

Și nu doar frații, mama Geta și partenera lui se roagă pentru binele său, ci și cei care care care urmăresc și îndrăgesc familia Sterp de la distanță.

O dovadă în acest sens stă chiar ultimul mesaj pe care mama Geta la primit în mediul online de la o admiratoare.

Imediat ce copiii ei s-au făcut remarcați la TV și  mama Geta  a devenit și ea foarte populară și foarte apreciată, motiv pentru care are acum o comunitate mare de fani.

Ei sunt cei care o susțin în momentele grele, care-i dau putere, speranță și o fac fericită cu atenția și

 

 

 

Iar acum, fiindcă toată lumea a auzit de necazul lor, internaută a vrut să asigure pe mama Geta ca toată lumea se roagă pentru binele lui  Culiță.

Femeia ia transmis mamei manelistului să nu-și piardă speranța în Dumnezeu și în rugăciunile fanilor, care, neîncetat, se roagă pentru familia Sterp.

Totodată, ea o sfătuiește pe mama Geta ca niciodată, mai ales în momentele grele, să nu uite că o mulțime de oameni sunt aproape cu sufletul, acum toți fiind triști, dar optimiști, cu gândul la soarta lui Culiță.

 

 

„Bună ziua, dragă mama Geta! Știu că treceți printr-un moment nu prea plăcut în familia dumneavoastră și noi care vă urmărim prin rețelele de socializare, mass-media, suntem triști și cu gândul la voi toți. Un singur lucru să nu uitați: că vă suntem aproape un gândul, cu rugăciunea Domnului nostru pentru ca toți să fim bine. Doamne ajutat și credință că totul va fi bine”, este mesajul pe care mama Geta la primit de la o susținătoare de-a familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *