Sanatate

CORONAVIRUS. Colegiul Medicilor cere testarea tuturor cadrelor medicale: “Sănătatea noastră este la fel de importantă ca a pacienţilor”

loading...

“Nu pentru securitatea medicilor solicitam testarea tuturor cadrelor medicale, ci pentru securitatea sanitara nationala. Noi suntem in prima linie impreuna cu fortele de ordine, cu guvernantii si cred ca este bine sa fim testati ca sa dam sanatate celorlalti.

Instrumentul acesta nu este in mana Colegiului Medicilor, guvernantii decid. Noi solicitam pentru ca sanatatea noastră este la fel de importanta ca a pacientilor. Daca nu suntem testati se pot intampla evenimente cum s-au intamplat deja”, a spus Gheorghe Borcean la România TV.

Reamintim că până astăzi, 26 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 28 la București, 6 la Craiova, 5 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași), potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Citeşte şi Avertismentul dur al unui medic din Timişoara despre coronavirus. “O să sunaţi la 112 şi nu o să aibă cine să vină să vă salveze”

Sursa: RomaniaTV

Comment here