Culiță Sterp a fost reținut după accidentul din Cluj! Manelistul se află în arestul poliției

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore după accidentul din Cluj. După ce a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă, și a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin. altă mașină.

 

A plecat apoi de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, aceasta conduce sub influența băuturilor alcoolice.

  • Culiță Sterp a fost reținut după accidentul din Cluj
  • Manelistul se află în arestul poliției

Seara trecută, Culiță Sterp a fost surprins de oameni legi în timp ce gonea prin centrul Clujului cu multă viteză legală. Cântărețul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină.

 

A plecat apoi de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, aceasta conduce sub influența băuturilor alcoolice. După acest incident, Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1885 de lei.

Culiță Sterp a fost reținut

 

Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”  a transmis IPJ Cluj, joi seară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *