Culiţă Sterp, adus cu cătuşe în faţa magistraţilor. Se cere arestarea lui după accidentul de la Cluj

Culiţă Sterp a ajuns vineri în faţa magistraţilor după a fost prins de radar, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe roşu şi a lovit o altă maşină care circulă regulamentar. Dar asta nu e tot, a fugit în continuare de poliție, dar a fost prins. În urma verificărilor, agenții au stabilit că manelistul Culiță Sterp era beat.

 

 

 

 

Culiţă Sterp, primele imagini după ce a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti clujeni în urma accidentului provocat în noaptea de miercuri spre joi în municipiul Cluj-Napoca.

 

 

După ce a petrecut noaptea în arest în Alba, manelistul Culiţă Sterp a ajuns adus cu cătuşele la mâini în faţa judecătorilor din Cluj.

„A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o anchetă penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care să decidă măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România”, a spus ministrul de Interne, Lucian Bode, despre acest caz.

 

 

 

 

Vă reamintim că manelistul Culiță Sterp a fost reținut, joi, de polițiști după ce a fost prins beat la volan și a fugit de la locul accidentului pe care la produs în Cluj-Napoca.

Înainte de a provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

 

 

 

 

Culiță Sterp sa urcat la volan fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar agenții de rutieră i-au făcut semnale să se oprească. Nu ia luat în mare și-a continuat drumul cu viteză. Câteva momente mai târziu a avut loc accidentul.

 

 

 

 

La scurt timp după accidentul care a avut loc la ora 2.00, manelistul a intrat pe interzis, a parcat mașina, a sărit gardul unui șantier și apoi sa ascuns într-o toaletă ecologică.

Polițiștii l-au găsit și l-au testat cu etilotestul: avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, sub limita de la care se deschide dosar penal.

Șoferul pe care se îngrijește la accidentat Culiță Sterp a fost transportat la spital și a avut nevoie de investigații de specialitate.

Cum a reacționat familia manelistului după accident

 

 

 

 

Daniela Iliescu, logodnica manelistului, a spus că acesta e bine și le-a mulțumit celor care îl susțin. ”Le mulțumesc oameni care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin viață ce stresantă trec (cu noul brand), care trebuia să fie o mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce nu pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi”, a fost mesajul postat de aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *