Culiță Sterp, protagonistul unui accident rutier grav. Primele imagini de la fața locului

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca, Miercuri noapte.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu la intersecția cu Bulevardul Eroilor, miercuri noapte. În accident a fost implicat artistul și proprietarul unui autoturism Logan, cel din urmă ajungând la spital transportat de echipajul SMURD, a ajuns la fața locului.

 

Culiță Sterp, implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca

Conform primelor informații, Culiță Sterp se află la volanul mașinii personale, un SUV Mercede. ISU Cluj a fost alertat la ora 2:08 cu privire la accidentul rutier între cele două autoturisme, fiind necesare prezența pompierilor, a unei autospeciale de stingere și descarcerare, dar și ambulanței SMURD. Una dintre cele două persoane implicate în accident, un bărbat în vârstă de 32 de ani, șoferul autoturismului marca Logan, a ajuns la spital în stare conștientă, pentru îngrijiri medicale.

Nu a fost nevoie de impunerea manevrelor de descarcerare.

 

„În 16.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, în Cluj-Napoca, intersecția Piața Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportată la spital de ambulanță SMURD, conștientă și cooperanta.”, se arată în comunicatul oficial.
Pentru moment, artistul nu a oferit niciun detaliu cu privire la accidentul în care a fost implicat în Cluj Napoca. Conform declarațiilor oferite de martori, traficul a fost blocat, la fața locului ajungând mai multe ambulanțe.

Culiță Sterp se îndreptă în zona Lacul Tarnița pentru filmarea unui videoclip, ultimele sale intervenții în mediul online fiind o serie de filmări în care discută cu o femeie în vârstă. Cu numai o zi în urmă, artistul a postat în online un mesaj prin care anunța fanii că este în căutarea unei domnișoare pentru a apărea în videoclip.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *