Cum arată naturală? Andra are 35 de ani şi a pozat fără pic de machiaj

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi. S-a arătat acum în faţa fanilor săi nemachiată, e naturală!

Urcă pe scenă în faţa a sute de fani, are proiecte internaţionale cu artişti de top, e soţie şi mama a doi copii superbi. Se pare că Andra reuşeşte să aibă o viaţă împlinită pe toate planurile. Viaţa profesională e în continuă ascensiune, iar viaţa personală, de familie, e de nota zece!

Andra are milioane de fani în România, dar şi peste hotare. Are o relaţie specială cu aceştia pe care o întreţine cu ajutorul reţelelelor de socializare. Acum, cântăreaţa s-a afişat în faţa tuturor fără pic de machiaj. Artista de 33 de ani a pozat natural, aşa cum este ea când se trezeşte dimineaţa. A avut şi un mesaj despre perioada aceasta dificilă prin care trecem:

“Singurul lucru bun al acestei perioade este că reînvăţăm să ne bucurăm de lucrurile simple. Din criză asta vom ieşi cu toţii mai înţelepţi. Aveţi grijă de voi!”

Fanii săi imedat au văzut pozele şi i-au oferit peste 25.000 de like-uri. Unii au felicitat-o pentru aceste poze, i-au făcut complimente: “Un om minunat, asta da plus valoare calităţilor artistice 😍😍să vă ferească Dumnezeu de toate relele! (…) Eşti o frumoasă să aveţi un paşte fericit împreună cu cei dragi ţie”.

Alţii i-au lăsat cântăreţei comentarii mai răutăcioase, semn că au păreri diferite: “La 35 de ani arăţi de 45🛑🚨,ce e cu tine? (…) 33 de ani ? For real? 😑 Vă transformă machiajul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *