Cum arăta Nicolae Ceaușescu în tinerețe. Cele mai mari secrete ale dictatorului

Nicolae Ceaușescu a fost unul dintre cele mai iubite personaje ale comunismului. A schimbat viața completă a oamenilor și a lăsat în următorul traume mari. Chiar dacă a trecut mult timp de la moartea sa, încă este acordată multă importanță și fiecare informație despre atragerea atenției.

Cum arăta Ceaușescu în tinerețe

Nicolae Ceaușescu rămâne unul dintre cele mai importante personaje ale acestor țări. După mai bine de 30 de ani de la executare, oamenii sunt interesați despre el: fie cei care au trăit în timpul regimului comunist și încă sunt marcați de acele timpuri, fie cei curioși și interesați de regulile de pe atunci.

 

Ceaușescu a fost mereu un bărbat elegant, apreciat pentru ținuta sa impecabilă. Se pare că nici în tinerețe nu se lasă mai prejos și era foarte aranjat și mereu afișa un look prezentat. Deși făcea parte dintr-o familie săracă, se ocupa cu grijă de el și au vrut să nu lipsească nimic.

Există puține imagini cu el de pe vremea când era copil sau adolescent, dar din cele mai rare ilustrații putem observa cum arăta cel mai mult conducător în țările noastre.

 

Niciodată nu se știe date exacte de naștere a lui Nicu Ceaușescu. El sa născut pe 26, dar să servească ziua pe 23. Nu sa aflat de a recurge la acest gest și păstra ziua sa de naștere ca pe un secret.

Ce făceau soții Ceaușescu de Revelion

 

Pentru cei ce au trăit în vremea comunismului nu există sărbători de iarnă în adevăratul sens al cuvântului. Ceaușescu era ateu și nu le permite oamenilor să creadă în niciun sfânt, să sărbătorească Crăciunul și să petreacă cu această ocazie.

Totuși, el și Elena se bucură de zile de petrecere de sărbători, se înfruntau cu preparate tradiționale făcute doar din alimente naturale și se simțeau bine. În timp ce românii sufereau și primeau mâncare cu porția, Elena și Nicolae Ceaușescu duceau o viață vie și aveau parte de cele mai frumoase petreceri. Ei petreceau Revelionul la cabanele partidului sau la București, înconjurați de activiști de partid și de persoane apropiate, într-o atmosferă restrânsă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *