Cum se mai simte Alexandru Arșinel. Detalii de ultima oră despre starea actorului

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. În ultima vreme nu a fost activ și nu l-am mai văzut la spectacole, având în vedere că are probleme grave de sănătate. Aflăm acum informații noi despre acesta, după ce a fost la spital în stare gravă și a trecut prin episoade neplăcute.

Arșinel, îngrijit la domiciliu

Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai acestor vremuri, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Dacă de multă vreme se confrunta cu probleme cronice și la rinichi, unde a suferit și un transplant, se pare că acestea nu sunt singurele complicații cu care s-a ales de-a lungul timpului.

Alexandru Arșinel a fost dus la spital de mai multe ori, în ultimul an. De câteva luni nu se mai simte deloc bine, iar în luna mai a avut din nou nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Maestrul se află acum acasă și este îngrijit de fosta asistentă a soției lui Marilena, pentru că nu se poate descurca deloc singur.

Arșinel a ajuns în scaun cu rotile

De altfel, este mereu cu el și fii săi, Cristian și Bogdan, deoarece se simte slăbit și vrea să aibă mereu pe cineva în compania lui. Are probleme mari de mobilitate și cu greu mai poate sta în picioare, conform apropiaților. Se pare că nu ar mai avea deloc putere și se teme că ar putea cădea din picioare.

Ultima dată când a primit vizitatori a fost în urmă cu aproximativ două săptămâni, când e a fost decorat de către Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cu Ordinul ”Crucea Bucovinei”. Acesta a apărut în fața oaspeților în scaun cu rotile și cu greu a putut participa la acest eveniment important, care i-a mai adus zâmbetul pe buze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *