Daniel a murit tragic, la doar 29 de ani, în accidentul de pe Autostrada Transilvania. Curg mesajele de condoleanțe

Daniel a plecat sâmbătă împreună cu mătușa lui și copilul din Buzău spre Satu Mare, acolo unde băiețelul urma să fie supus unui control oftalmologic. Cei trei nu au ma ajuns însă la destinație. Au sfârșit într-un mod tragic după ce s-au izbit frontal de un tir.

Daniel a plecat sâmbătă împreună cu mătușa lui, o femeie de 41 ani, și copilul lor, un adolescent de 14 ani, din Buzău spre Satu Mare, acolo unde băiatul să fie supus unui control oftalmologic.

 

Destinul însă a hotărât altceva pentru ei. O clipă de neațenție ia costat viața. Ajunși pe breteaua de coborare de pe Autostradă, Daniel a pierdut controlul volanului, mașina sa a pătruns pe contrasens și sa izbit frontal de un TIR care urca regulamentar pe autostradă. Şoferul TIR-ului, un cetăţean ucrainean, a declarat că nu a mai putut evita tragedia, potrivit reporterbuzoian.ro.

Mătușa lui Daniel a murit pe loc. Medicii au încercat să facă tot posibilul să îl salveze și pe Daniel. A fost resuscitat la fața locului și dus de urgență la spital. Sa stins în cursul nopții, la ATI, din cauza gravelor leziuni suferite.

La spital a ajuns și băiatul de 14 ani.

 

Prietenii lui Daniel nu pot reveni din șoc. Ce mesaj au postat aceștia pe conturile de socializare

Vestea că Daniel sa stins din viață a reprezentat un șoc pentru cei apropiații acestuia. Pe pagina acestuia de socializare, mesajele de condoleanțe nu se mai opresc.

,,Nu cred că rândurile mele vor putea alina durerea și tristețea prin care treci. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viață a ființei dragi nu poate fi acoperit de nimeni și nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiile îndurerate să-i dea mângâiere.(SI TOTUȘI NU IMI VINE SA CRED. CA ACUM 2 SAPTAMANI AM PETRECUT CLIPE FRUMOSSE NOI DOI)”, a scris un apropiat a lui Daniel pe pagina de socializare. .

 

Un bun prieten al bărbatului a ținut și el să exprime regretul:

,,Nu pot crede ca numai esti, bunul meu prieten… sper ca este doar un vis urat”, a scris acesta.

Daniel fusese căsătorit și avea doi copii care, după despărțire, rămăseră în grija lui. De mai bine de un an, găsise de lucru în străinătate, dar venea acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *