Daniela Condurache, despre cea mai grea perioadă a vieții sale. Artista a fost la un pas de moarte

Daniela Condurache este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Are o carieră de succes, este foarte iubită de fani și se bucură de multe reușite în plan profesional. Totuși, viața ei nu a fost mereu roz, ca acum, ci chiar a fost la un pas de moarte când era doar un copil.

Daniela Condurache, cumpănă grea în copilărie

Daniela Condurache se numără printre cele mai cunoscute interprete de folclor. Este iubită de o mulțime de oameni, se bucură de mare succes și piesele sale răsună în casele tuturor românilor. Dacă acum duce o viață liniștită, din copilărie a rămas cu traume mari.

Daniela Condurache a trecut printr-un moment neplăcut când era foarte mică. Celebra interpretă de muzică populară își amintește că mama sa, cu care avea o relație specială, a salvat-o de la moarte. Acest episod a marcat-o complet și nu l-a putut uita nici după atâția ani, vorbind despre el ori de câte ori are ocazia.

Vedeta și-a amintit recent de un moment în care era să se înece, cea care a scăpat-o în apă fiind chiar cea care a adus-o pe lume. Daniela Condurache era nevoită să traverseze râul Dresleuca pentru a ajunge la școală, pe o punte nu tocmai stabilă. Din fericire, mama sa a reușit să o salveze de la moarte în ultimul moment.

“Nu era la noi în sat autobuz, nici măcar asfaltat nu era. Noi, ca să ajungem la școală, trebuia să trecem o punte care se mișca. Eram cu mama de mână, iar, într-una din dățile alea, când m-a trecut puntea, era să mă scape, să mă înece.

Eu eram pe punte și mama, cu niște puteri supranaturale, a trecut și m-a târât și pe mine să ajung pe malul celălalt. Eu m-am dus peste apă și dânsa m-a scăpat de la moarte. A fost o cumpănă”, a povestit Daniela Condurache la Etno TV.

Artista, relație specială cu mama ei

Artista mărturisește că a avut o copilărie frumoasă, dar și plină de peripeții, pentru că nu era un copil deloc cuminte. A făcut multe nebunii când era copil, dar acum își amintește cu drag de ele și le povestește nepoților.

Daniela Condurache spune că a avut mereu o relație specială cu mama ei, pe care a considerat-o un model. În plus, de la ea a moștenit și talentul pentru muzică, fiind cea care a susținut-o enorm în întreaga carieră. Tot ea a dus-o la Şcoala de Muzică din Botoşani de două ori pe săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *