Externe

David şi Victoria Beckham vor deveni socrii. Cum arată nora celor doi

loading...

David și Victoria Beckham și-au dat deja acordul, iar marele eveniment va avea loc peste câteva luni. Brooklyn şi logodnica sa locuiesc în Statele Unite ale Americii, fiul cel mare al cuplului fiind fotograf, iar Nicola actriţă la Hollywood.

Citeşte şi: David Beckham îşi securizează casa în valoare de 6 milioane de lire sterline după ce a fost victima unui jaf

“Toți prietenii știu că logodna a avut loc, iar părinții lui Brooklyn sunt fericiți. Nicola spune că vor fi împreună pentru totdeauna”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru Daily Mail.

Logodna celor doi a fost anunţată chiar de către fiul cel mare al cuplului David şi Victoria Beckham.

“În urmă cu două săptămâni am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și ea a spus da. Sunt cel mai norocos om din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tătic într-o zi. Te iubesc, bebe”. Răspunsul iubitei sale a fost unul pe măsura, acesta declarând: „sunt atât de fericită să mă numești a ta”.

Brooklyn şi Nicola postează tot mai multe fotografii în spaţiul online, iar în acestea se observă cât de mult se iubesc. Cei doi au fost de mai multe ori în Anglia, acasă la celebrul cuplu Beckham, pentru a petrece cât mai mult timp cu aceştia.

Nicola Peltz și Brooklin au început să se întâlnească în luna octombrie a anului trecut. Relația a devenit publică în ianuarie, iar în martie, cei doi s-au mutat împreună, la New York. Izolarea impusă de pandemie le-a demonstrat cât de mult se iubesc.

Viitoarea noră a cuplului Victoria și David Beckham e moștenitoarea unei averi colosale. Tatăl său fiind avânt o avere care se ridică la 1,3 miliarde de lire sterline şi care deţine două avioane private și mai multe proprietăți. 

Sursa: RomaniaTV