Ea este tânăra studentă la Medicină care a murit subit, în timp ce se pregătea să iasă în oraș. Avea numai 23 de ani

O tânără din Pitești de numai 23 de ani a murit subit, în timp ce se pregătește să iasă în oraș. Aceasta era studentă la Medicină.

Tragedie fără margini pentru o familie din Pitești, după ce fata lor sa stins din viață subit, fără să sufere de vreo boală.

 

”Cu durere în suflet vă anunțăm că sora mea Bianca Ștefan a decedat duminică seara. Cu toții o știm drept ”studenta la medicină” o fată cu bun simț, premiantă și un copil model”, a transmis sora Biancăi, relatează ziarulargesul.ro.

Un bărbat ia tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp ce tăia stuful

Un accident șocant a avut loc miercuri, în Tulcea. Un bărbat ia tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă din greșeală, în timp ce tăia stuful.

„ În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin au fost sesizări cu privire la producerea unui incident pe raza localității Turcoaia din județul Tulcea.

 

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeași localitate. , pe fondul neatenției, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcțional în zona gâtului.

În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanță sosit la fața locului a declarat decesul minorului.

 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă.

În continuare, poliștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor produc incidentului ”, se arată în comunicatul poliției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *