EXCLUSIV! Ce s-a ales de casa lui Gheorghe Dincă. Vecinii încă sunt îngroziți: “Păcat de…”

Gheorghe Dincă rămâne cel mai de temut personaj din ultima perioadă, după ce două fetițe au dispărut brusc, după ce le-a luat la ocazie și le-a dus, apoi, la casa lui. Locuința este un adevărat monument istoric pentru trecători și cei care au grijă de această poveste reală și înfiorătoare. Vă prezentăm ÎN EXCLUSIVITATE ce sa ales de casa presupusului criminal.

 

 

Casa lui Dincă, pusă sub sechestru. Peisaj desprins din filmele de groază

Casa lui Gheorghe Dincă  a devenit o atracție turistică pentru cei care care au aflat de povestea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, cele două fete răpite de presupusul criminal, care și-ar fi găsit sfârșitul tot din cauza acestuia. În aceea casă ar fi avut scene de groază, ale locului protagonist a fost chiar Gheorghe.

 

Casa acestuia din Caracal este părăsită acum, pentru că nimeni, în afară de Dincă, nu mai locuia acolo înainte ca acesta să fie închis. Ferestrele sunt sparte, ușile rupte și acoperișul a început să se descompună.

Între timp, casa a fost pusă sub sechestru, iar conturile bărbaților au fost închise. La început, locuința era supravegheată non-stop, dar acum mai e acolo doar o cameră de supraveghere, așezată fix lângă pancarta care explică de ce casa a fost sigilată.

 

 

 

Peisajul este unul dezolant, în perfectă armonie cu povestea cunoscută de toată lumea. Printre porțile închise cu un lacăt ruginit se poate observa curtea, care pare desprinsă din filmele de groază. Înăuntru sunt numai buruieni, gunoaie și tot felul de corpuri de clădiri dărăpănate.

 

 

 

Vecinii se bucură că au scăpat de Dincă

Imediat după ce s-a aflat de faptele la care a recurs Gheorghe Dincă, vecinii au fost primii duși la audieri și interogați. Pe atunci, unii declarau că au simțit miros de fum în noaptea cu pricina, dar nu au auzit niciun fel de zgomot, ceea ce nu le-a provocat suspiciuni.

 

 

Astăzi am dat de o vecină de pe strada lui Dincă, de la care am aflat că acesta ar fi bine în închisoare, deși toată lumea speră să dispară cât mai repede, pentru că s-au săturat de teroare pe care le-o provoca criminalul. . Femeia a mărturisit că nu știe ce sa întâmplat cu cele două fete, că nu a auzit nimic atunci. De când au avut loc acele evenimente, mulți oameni au venit să facă poze la „monumentul criminalului”, așa cum îl numesc vecinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *