Stiri

Fost politician, mort în condiţii suspecte la doar câteva ore de la externare, după ce fusese infectat cu COVID şi vindecat

loading...

Bărbatul de 43 de ani, tatăl a două fete, începuse să se simtă rău la finalul lunii iulie, acuzând simptomele noului coronavirus şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pe 22 iulie, după ce a testele l-au confirmat pozitiv cu COVID-19.

Bărbatul a primit pe 1 august rezultatele a două teste, ambele negative, astfel că medicii au decis să-l externeze, dar la doar câteva ore mai târziu, acesta a decedat în condiţii suspecte, aparent nelegate de coronavirus.

Potrivit mărturiei unui prieten de-al său, una dintre ultimele pesoane care l-a văzut în viaţă, citat de Adevărul, Dragoș Turcitu a ieşit de la baie acuzând că resimte dureri în braţul stâng, cel mai probabil suferind un infarct.

Turcitu fusese membru PNL, însă în 2017 a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean, rămânând membru simplu. Înainte de PNL, Dragoș Turcitu a activat în UNPR. El a ocupat timp de mai mulţi ani funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, iar în prezent era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea.

Citeşte şi: Minor ucis în Gorj de un şofer beat şi fără carnet de conducere

Sursa: RomaniaTV