Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Vedeta, acuzată că își editează fotografiile

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, dar se pare că încă mai lucrează la silueta ei, fiind un aspect care o complexează. Fanii au sărit din nou la gâtul ei și au acuzat-o că și-ar edita fotografiile din mediul online.

Gabriela Cristea, atacată de fani

G abriela Cristea este una dintre cele  mai iubite prezentatoare TV de la noi din tara. Celebra soție a lui Tavi Clonda a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus dar, într-o muncă, părea că și-a rezolvat toate problemele în acest sens și este pe punctul de a ajunge la silueta văzută.

 

Se pare, însă, că încă încearcă să slăbească și nu îi mai iese deloc. De când și-a reluat activitatea și apare des la emisiunea pe care o prezintă, este foarte urmărită de fani. Pe lângă mesajele frumoase, moderatoarea TV primește și multe comentarii urâte, fiind critică de fapt că-și modifică pozele și că obiectele din jurul ei sunt strâmbe, în încercarea de a se face mai suplă.

Urmăritorii vedetei nu au ezitat să lase comentarii, unii de apreciere, iar alții i-au adresat mesaje extreme de urâte:

 

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici buna dimineata si tie ….vrei sa pari foarte interesanta si curajoasa dar cazi in penibil de multe ori ….imi pare rau dar NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spalate un pic pe fata prima

lesin , cum naiba sa pui asa cv pe inst??? Da pe cn intz cum te ai trezit tu ,mare ti e gradina Doamneeeeeeee/

 

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru fotografiile postate.

 ”Eu nu inteleg deloc….cum Gabriela, in toate pozele esti asa de slaba si la televizor te arata grasa….acolo esti o alta persoana; da, stiu ai sa spui ca asa deformeaza imaginea televizorul/ Doamne, in prima poza se vede clar,că i s-a lungit gâtul lui săracul Tavi/ Și oglinzile astea cum strica ele silueta! / Săraca cabina de duș, s-a indoit toată  de ce oare nu ne acceptam așa cum suntem”, au fost unele dintre cele mai dure comentarii de pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când fanii îi aduc astfel de acuzații, având în vedere că este foarte urmărită în mediul online și internauții analizează orice detaliu. De fiecare dată, însă, vedeta a explicat că nu folosește niciun truc pentru a arăta mai bine.

De ce se îngrașă Gabriela Cristea

 

Gabriela Cristea pare că a mai luat câteva kilograme în ultima perioadă, dar vedeta are o scuză pentru asta. Mereu a recunoscut că se luptă cu greutatea, dar se pare că motivul ar fi unul bine întemeiat.

Vedeta spune că a mers la medic pentru analize și, inițial, totul părea bine. Mai târziu, prezentatoarea a aflat că rezultatele nu erau în parametri normali, așa că trebuie să urmeze un tratament. Problemele cu care se confruntă îi provoacă îngrășare și îi strică starea.

”Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când sa declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii si a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametri normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia.”, a spus Gabriela Cristea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *