Social

Gigi Becali, primele declaraţii despre nepoţica lui, Maria: “Am văzut-o de două ori, de la distanţă”

loading...

Afaceristul a explicat că și-a văzut nepoata doar de două ori, iar ambele dăți au fost de la distanță: „Nu mi-e frică, m-ați văzut pe mine cu mască? Dar mă gândesc la nepoțica mea, am văzut-o de două ori, de la distanță doar. Noi, oamenii mari, familia, ne putem îmbolnăvi, două-trei perfuzii, vitamina C, vitamina D și gata, dar cu copiii e mai complicat, de aia trebuie să îi protejăm”, a spus Gigi Becali, potrivit Wowbiz.ro.

Cristi Borcea, chef la piscină cu berbecuţ la proţap în plină pandemie. Imagini fabuloase de la petrecere VIDEO

Motivul pentru care a refuzat să îi cunune pe Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Gigi Becali a dezvăluit de ce a refuzat să-l cunune pe Cristi Borcea pentru a treia oară, când fostul acționar de la Dinamo s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera este naşul lui Cristi Borcea din căsătoria cu Alina Vidican. Însă, latifundiarul din Pipera a refuzat să-l mai cunune pe prietenul său pentru a treia oară.

“El mai voia să-l mai năşesc, dar eu nu mă joc, eu când l-am cununat pe Cristi, că-l iubesc, i-am spus aşa: “Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Dar eu nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual şi, pentru mine, tu ești finul și ea e fina, Alina!. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Valentina Pelinel, dar, copii, luaţi-vă naşi!

Pentru mine, Alina e fina şi copiii cu Alina care au fost botezaţi de mine, că nu ne jucăm de-a nășitul. Dragostea e altceva, dacă o iubeşti nu o laşi niciodată, o ţii toată viaţa. Eu i-am zis că atunci când îi critic pe oamenii care-şi lasă nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevastă este dar, a doua este mila, te lasă Dumnezeu, că tu eşti vagabond, să o laşi pe prima, să o iei pe a doua, din milă petru tine te iartă, dar a treia se zice că este blestemul”, a declarat Gigi Becali.

Sursa: RomaniaTV