Social

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 26 MARTIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

loading...

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 26 MARTIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

8 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ai nevoie de o deblocare. Libertatea vine din spargerea zidurilor in care te-ai inchis singur. Mergi inainte spre telul tau.

Horoscop tarot zilnic TAUR

2 de spade

Esti pus in fata situatiei de a alege intre doua lucruri aparent opuse. De aceasta hotarare depinde cum va merge viata ta, de aceea nu este indicat sa lasi pe altii sa hotarasca in locul tau. Intra in miezul problemei si analizeaza ce ti se potriveste. Introspectia, concentrarea, alungarea demonilor interior sunt cheia unei alegeri corecte. Succes!

Horoscop tarot zilnic GEMENI

9 de pentagrame (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa: RomaniaTV