Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști.

Iancu Sterp si-a luat inima-n dintii si a postat un mesaj cu subintele pentru Culita Sterp, fratelel sau mai mare aflat acum intr-un impas.

 

Fiul cel mic al mamei Geta este singurul care a postat un mesaj public cu subînțeles pe pagina lui de Instagram, până la câteva ore bune după ce logodnica lui Culita Sterp a postat și ea un mesaj în care spunea că viitorul ei soț este bine, nu. a pățit nimic și că este doar o încercare de la Dumnezeu prin ce acum familia, însă mesajul scris al tinerei mămici nu a rezistat mult timp pe pagina de InstaStory deoarece sa răzgândit și la șters.

 

Mesajul lui Iancu Sterp pentru Culita dupa accidentul de masina

Nici mama Geta, Getuta și nici Ileana Sterp nu au comentat nimic despre situația lui Culita Sterp preferând tăcerea. Doar Ileana a postat mai multe filmulete cu fiica ei Carla și un nou vlog, însă nu a vrut să facă nicio declarație despre fratele sau mai mare.

 

Iancu a fost singurul care în mod sugestiv a publicat un fragment dintr-o piesa cantata de Culita Sterp în care refrenul este mai mult decât cu subînțeles:  „Campionii nu mai niciodată!” Este singurul mesaj pe care Iancu la postat în semn de susținere și încurajare pentru Culita Sterp care se află pentru 24 de ore în arestul polițiștilor pentru că a fugit de la locul accidentului.

Culita Sterp, retinut de politisti pentru 24 de ore

 

” Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani (Culiță Sterp -n.r), din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca. Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive. De asemenea, menționăm faptul că, în urma rezultatelor probelor biologice, fapta de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului a fost înregistrată drept contravenție (sancționată cu amenda și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, dacă alcoolemia, exprimată în grame de alcool per litru de sânge, este până la 0,80 g/l alcool pur în sânge).Celebrul cântăreț a fugit de la locul accidentului din mai multe motive, pe care polițiștii le-au descoperit la fața locului. Acesta a trecut pe roșu într-o intersecție și a lovit apoi o mașină care circula regulamentar și în care se afla un bărbat de 30 de ani. El a fost imediat transportat la spital pentru investigații medicale”, potrivit IPJ CLuj.

În momentul în care să se producă accidentul, artistul se îndreptă spre casă, după ce a fost la filmările clipului pentru noua sa piesă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *