Icoana Maicii Domnului adusa de la Muntele Athos a inceput sa planga – „Este o minune”

Din icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron, adusa la biserica de pe strada Dealului, a curs mir sub forma de lacrimi. Parintele Catalin Dumitrean spune ca este o minune fara drept de apel.

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului din Iviron a fost adusa la Sibiu. In urmatoarele zile, o multime de credinciosi din toate colturile tarii au venit in pelerinaj la Biserica „Ioan Iacob Romanul” de pe strada Dealului. Aceasta icoana este cunoscuta pentru minunile pe care le-a facut, vindecand bolile si oferind liniste in necazuri.

Dupa o saptamana in care a stat la Biserica Dealului, din icoana a inceput sa curga mir sub forma de lacrimi. „In acest moment izvoraste mir sub forma de lacrimi la icoana Facatoare de minuni la Biserica Dealului Sibiu. Icoana a stat 7 zile la inchinare, va ramane definitiv la biserica, iar izvorarea este sub sticla, direct pe icoana”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook Lumina Lina.

Preotul Catalin Dumitrean: „Este o minune fara drept de apel”

Momentul in care incepe sa izvorasca mir din icoana Maicii Domnului a fost surprins intr-un video. Parintele Catalin Dumitrean sustine ca, fara indoiala, este o minune care s-a petrecut public. Credinciosii aflati in biserica miercuri seara au putut vedea cu ochii lor ce s-a petrecut.

„Suntem emotionati si plini de uimire pentru ca avem in fata o minune extraordinara a Maicii Domnului. Icoana pe care am avut-o la inchinare de sapte zile, icoana Maicii Domnului din Iviron, copia vestitei icoanei care este in aceasta manastire, izvoraste mir. Este o minune care se petrece public, este o minune care este fara drept de apel, o minune a existentei Maicii Domnului si a certitudinii ca Maica Domnului este aici cu noi. Suntem martori, toti cei care la aceasta ora suntem prezenti in biserica. Se intampla o minune din toate punctele de vedere. Icoana la care au venit pelerini sa se inchine este o icoana pe care am primit-o si inainte de a o aduce aici, la biserica de pe strada Dealului, a mai izvorat mir la biserica Sf. Ioan Rusu si Sf. Nectarie, unde a stat apoi o perioada de timp”, a spus parintele Catalin Dumitrean, dupa ce a curs mir din icoana.

„Ma numesc Cornelia-Maria Leu. Dau marturie cu ceea ce am vazut in seara aceasta in jurul orei 20 la Biserica Dealului din Sibiu – Maica Domnului a plans! O lacrima vizibila, ca un bob de mazare care s- a prelins pe chipul Maicii Domnului!”, a spus si o credincioasa care a vazut cum izvoraste mir din icoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *