Stiri

Informaţii noi în cazul uciderii “Regelui Pian”. Criminalul Richard ar fi fost şi el tăiat cu săbii şi topoare

loading...

Apropiaţi ai anchetei au dezvăluit pentru sursa citată că oamenii legii au urmărit să găsească probe suplimentare în dosarul de tentativă de omor, în care ucigașul lui Emi Pian are calitatea de victimă.

Anchetatorii au căutat, la adresele respective, atât armele albe folosite în timpul scandalului cât și hainele purtate de agresori în noaptea cu pricina.

După ce au pus cap la cap șirul evenimentelor de săptămâna trecută, produse în noaptea de luni spre marți, anchetatorii au reușit să reconstituie o imagine fidelă a contextului în care su avut loc faptele care au șocat societatea.

Sursele citate au povestit că luni seară, la o adresă din Giulești, situată pe Intrarea Craiovei, a fost organizată o așa zisă „gală de barbut”. Locația era relativ nouă și era folosită de aproximativ o lună, în condițiile în care organizatorii jocurilor de noroc ilegale preferă să nu folosească de prea multe ori aceeași adresă.

Pentru joc s-ar fi strâns o mulțime de jucători din București, dar și din provincie, suma totală pusă în joc fiind de aproximativ 50.000 de euro.

La masa de joc ar fi fost mai mulți lideri interlopi din București, între care fiul lui Emi Pian, care a venit să-și încerce norocul, Nat Mincă, din clanul Sadoveanu, Ninel Ștocaru, dar și mulți alții, între care și Richard Emanuel Gheorghe, care venise împreună cu prietenul său Ciprian al lui Napi.

Undeva în jurul orei 02.00, ar fi ajuns și Florin Mototolea, zis Emi Pian. Acesta ar fi avut o dispută cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre jucători. Atunci, Emi Pian iar fi reproșat acestuia că îi dă bani unuia dintre clienții săi, cu toate că în lumea cămătariloe acest lucru este strict interzis.

Conform unor martori, Richard i-ar fi replicat lui Pian că face ce vrea, în condițiile în care familia lui a făcut avere. La rândul său, Pian i-ar fi răspuns că el s-a „născut în bani”, iar șirul replicilor tăioase a continuat până când, la un moment dat, în timp ce gesticula, tânărul Richard Emanuel Gheorghe l-a lovit pe Emi Pian, în bătaie de joc, cu palma în piept.

Pian s-ar fi simțit extrem de ofensat și i-a cerut fiulul său să-l sune pe Vasile Duduianu, zis Grațian, unul dintre frații lui Emi. Ulterior acestui incident, lucrurile păreau să se fi liniștit, motiv pentru ca Emi Pian a hotărît să plece înainte ca frații și prietenii săi să ajungă la adresa respectivă.

Pe drum, mașina în care se afla acesta s-a intersectat cu Grațian și Ciprian Pian, care tocmai veneau la scandal urmați de alte trei autoturisme pline.

Acesta a fost momentul în care Emi a luat decizia care avea să-i fie, în cele din urmă, fatală. Drogat și băut, acesta s-a urcat în mașină și i-a spus bărbatului de la volan să întoarcă.

În momentul în care au ajuns în curtea imobiliului, a avut loc o nouă altercație verbală, iar unul dintre membrii clanului Pian l-ar fi văzut pe Richard Emanuel Gheorghe cu briceagul în mână. Atunci ar fi dat un jet de spray lacrimoden, însă nu și-a nimerit ținta, iar cuțitarul l-a rănit pe Emi în gamba piciorului. După ce l-a înțepat, acesta a fugit pe stradă, însă, după o goană de vreo 20 de metri, a fost prins și bătut crunt.

Fără să știe că în zonă există camere de supraveghere, Grațian și Ciprian Pian, ajutați de un al treilea bătbat, l-ar fi lovit pe tânărul căzut la pământ cu săbiile și un obiect care pare a fi un topor.

După ce au considerat că l-au lovit suficient, Grațian i-ar fi spus fratelui său să mergă la spital să-l coasă la picior, pentru că sângerează destul de tare.

Ca urmare, fără ca cineva să se gândească măcar să-i lege un garou improvizat desupra rănii, acesta a fost urcat în mașină și dus la Spitalul Universitar de Urgență de către fiul său.A fost și ultima dată când frații săi l-au văzut în viață.

Rănitul a murit la spital, iar în urma necropsiei, medicii au stabilit că acesta a decedat în urma unui infarct. În același timp, Pian a suferit o pierdere masivă de sânge, cu toate că, potrivit raportului medico-legal, lama a pătruns în mușchiul gambei fără să fi atins artera safenă.

Citeşte şi: Familia Duduianu, negocieri cu şefii Poliţiei pentru parastasul lui Emi Pian. “Am promis în faţa legii, anunţăm rudele să nu mai vină”

Sursa: RomaniaTV