Irina Loghin arata fantastic la cei 83 de ani. Care este secretul indragitei artiste: „Sa va intre in cap”

Irina  Loghin  a ajuns la frumoasa varsta de 83 de ani. Indragita cantareata de muzica populara arata incredibil de bine in ciuda varstei.

De curand, a fost fotografiata de cei de la Cancan.ro, chiar in timpul unei plimbarii. Irina Loghin face miscare indiferent de cum este vremea afara. „Fac multa miscare, foarte multa miscare zi de zi. Am spus o si o repeta. Sa va intre in cap, scumpe doamne, miscarea este sfanta pentru a-ti mentine intr-un fel sanatos”, a declarat artist.

 

Potrivit spuselor solistei de muzica populara, de peste 40 de ani, a renuntat la carne. Irina Loghin spune ca aceasta decizie nu o va regreta niciodata. Hotararea radicala a venit dupa un episod de toxinfectie alimentara care a dus-o de pe scena direct la spital.

 

„Am făcut o intoxicatie mare… Eram pe scena cu maestrul dirijor Ionel Budisteanu. Am inceput sa ametesc, sa vad stelute in fata ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budisteanu si i-am spus ‘tineti-ma ca ma prabusesc’… Mi-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital. De atunci am taiat carnea de pe lista alimentelor si toate proteinele le iau din nuca, din migdale…”, a mai spus indragita cantareata de muzica populara.

 

Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata

„Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un ceai de catina. O dau prin blender, o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna”, a marturisit Irina Loghin la “Vorbeste lumea”.

Irina Loghin, despre reveni pe scena

„Nu ma grabesc sa va raspund daca si cand ma voi intoarce pe scena. Probabil ca da, daca si Dumnezeu va permite asta! Dar n-as sti a va spune azi cand se va intampla acest lucru”, a precizat Irina Loghin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *