Iulia Vântur, Înșelată?! „Salman Khan Are O Soție Secretă Și Doi Copii În India”

După mai bine de un an de zile de la zvonurile potrivit cărora Salman Khan a înșelat-o pe Iulia Vântur, actorul face lumina în acest caz. Presa mondenă din Delhi a răspândit o veste potrivit căreia starul indian ar fi însurat cu o femeie pe nume Noor și cu care ar avea doi copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani.

Avocatul Vibhor Anand a postat în urmă cu un an, pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai.

A înșelat-o Salman Khan pe Iulia Vântur?
Actorul a fost invitat de curând în cadrul unei emisiuni TV și a fost nevoit să răspundă unui set de întrebări puse de fani pe rețelele de socializare. În aceasta situație, Salman Khan a infirmat zvonurile privind o posibilă familie.

”Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Toată India știe unde locuiesc“, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

De ce și-a prelungit Iulia Vântur șederea în România?
În ultimele luni de zile s-a tot zvonit faptul că Iulia Vântur și Salam Khan și-ar spune adio. Aceste lucruri au fost alimentate și de faptul că Iulia are o perioadă bună de timp de când se află în România.

Motivele sunt însă cu totul și cu totul altele. Frumoasa blondina și-a prelungit șederea în țara noastră deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani, iar procesul este destul de greoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *