Stiri

Margherita de la Clejani era cu MAIMUŢA în maşină când a provocat accidentul

loading...

Testele au arătat că Margherita de la Clejani a consumat un drog de mare risc. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru România TV că fiica Vioricăi de la Clejani a consumat opiu.

Margherita de la Clejani a fost audiată zeci de minute la Biroul de accidente uşoare. Tânăra a fost luată de tatăl ei şi a declarat că nu a consumat niciun fel de substanţă periculoasă şi nici alcool, ci doar a provocat un accident când se întorcea de la o petrecere.

Reacţia lui Ioniţă de la Clejani, după accidentul produs de Margherita pentru a condus drogată: “A fost o traumă pentru ea”

În imaginile surprinse imediat după producerea accidentului, Margherita a fost fotografiată în braţe cu maimuţa familiei, animalul de companie a fost cu ea în ea în maşină atunci când a avut loc accidentul.

Maimuţa Liutina a devenit un nou membru al familiei. Margherita s-a afişat în spaţiul public, spunând că este fascinată de animalul său de companie.

foto: Gândul

Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit

Sursa: RomaniaTV