Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu, despre starea ei de sănătate: ”Nu mai cântă, dar e lucidă”

Ionuț Dolănescu a făcut declarații uimitoare despre starea de sănătate a mamei sale. Maria Ciobanu urmează să se întoarcă în țară, din America, la sfârșitul acestei veri. Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de la noi din țară și a fost supranumită „Ciorcârlia muzicii românești”.

În urmă cu mai mulți ani s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, acolo unde a mărturisit că duce o viață mult mai frumoasă decât în România. Interpreta de muzică populară a obținut şi cetăţenia americană.

Maria Ciobanu se întoarce în România
Acum ceva timp, Maria Ciobanu a declarat că are o pensie de 1.200 de lei în România. A continuat să meargă la evenimente, atât în țară, cât și în străinătate, însă mutarea în America i-a adus un venit mult mai mare

Maria Ciobanu a fost supranumită regina muzicii populare românești și i-a încântat ani la rând pe români cu piesele sale memorabile. Celebra artistă se află în prezent în America, dar urmează să vină în România pentru a participa la o nuntă, potrivit impact.ro.

Chiar Ionuț Dolănescu, fiul ei, a fost cel care a făcut anunțul. Fiul regretatului artist, Ion Dolănescu, a mărturisit că mama sa nu mai cântă, însă starea ei de sănătate este una bună și nu se confruntă cu probleme.

Motivul pentru care artista se întoarce pe meleaguri românești
Cei trei copii pe care îi are artistul înscriși la instituțiile de învățământ din România. În aceste momente, artistul este pe litoral, deoarece a fost invitat la mai multe evenimente private. Și-a luat și familia cu el și se bucură de soare.

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă”, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit aceleiași surse.

Fosta parteneră de viață a regretatului Ion Dolănescu locuiește în America într-o vilă din Los Angeles alătui de fiica ei, Camelia. Pe de altă parte, Leontina, fiica sa cea mare, locuiește în Franța.

Maria Ciobanu urmează să împlinească vârsta de 85 de ani în luna septembrie 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *