Social

Mircea Badea, reacţie dură asupra poliţiştilor: “Aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”

loading...

„Pentru ce te-a mai oprit poliţia acum, Călin? Pentru un control de rutină? Să… nimic aşa, să aibă senzaţia că-şi ia leafa. Şi nu l-ai întrebat pe ăla de la controlul de rutină: „Domle, aţi ieşit din tură de la domnul Pian?”.

Dar… mă rog… miliaţianul, ce să vedeţi? Avea mască sau nu? Nu, n-avea. Ce face Călin, producătorul acestei emisiuni, care se numără în top 3 psihopaţi anti-coronavirus? Suntem 3: eu, sor-mea şi Călin psihopaţi ani-coronavirus. Poliţistul îl întreabă de ce nu deschide geamul. Călin îi răspunde: ”Pentru că nu aveţi mască”. Iar organul îi răspunde că el e în aer liber.

Nu mai pot cu asta, cu miliţianul care e în aer liber, dar e la 20 cm de tine… Nu mai pot să am această discuţie cretină. Apoi, poliţistul zice: „Dar, ce, vă e frică de coronavirus?”. Iar Călin zice: „Da, pentru că eu lucrez în presă, la Badea, şi lui îi este frică, şi am văzut că şi lui Vela este frică”. Poliţistul i-a răspuns: „Bine, puteţi să plecaţi”. E bine să le dai aşa cu sec, din când în când”, a povestit Mircea Badea.

Mircea Badea s-a dat de gol! Ce salariu colosal încasează realizatorul TV

Mircea Badea, o nouă lovitură la pariuri

Mircea Badea a dat din nou lovitura la pariuri. Realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3 a câștigat peste 7.000 de lei după ce a pariat o sumă importantă pe un meci din Premier League.

Mircea Badea a mizat 2.359 de lei pe duelul Tottenham – Leicester din Premier League, câștigat de echipa lui Jose Mourinho cu 3-0. Mircea Badea a mizat că în meci vor fi cel puțin 13 cornere, iar pariul său a ieșit fără emoții: arbitrul Anthony Taylor a dictat nu mai puțin de 17 lovituri de la colțul terenului. 

În ultimii ani, Mircea Badea a publicat deseori în social-media biletele sale câștigătoare de la pariuri. Pe lângă fotbal, jurnalistul pariază frecvent pe tenis și sporturi de contact.

Mircea Badea prins de poliţie cu VITEZĂ pe DN1. Reacţie dură: “Atât i-a dus capu’ pe ei!”

Sursa: RomaniaTV