Monica Tatoiu a vorbit despre ultima ei dorință. Neașteptat la ce s-a gândit femeia de afaceri

Monica Tatoiu este o femeie de succes care a știut întotdeauna ce își dorește de la viață. Și-a calculat cu atenție fiecare pas, și-a dus proiectele pe cele mai înalte culmi, iar acum se bucură de pensie. Recent, femeia de afaceri și-a sărbătorit ziua de naștere, cei 66 de ani, în Franța, și a vorbit, într-un interviu despre viața ei și despre ultima dorință pe care o mai are.

Care este ultima dorință a Monicăi Tatoiu

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Monica Tatoiu a declarat ce își dorește în următorii ani și care este ultima sa dorință. În primul rând, femeia de afaceri, care a călătorit toată viața, și-a propus să continue să facă asta cât de mult se poate, iar la final, când se va stinge, să fie incinerată, iar cenușa, din urnă, să-i fie împrăștiată în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu.

Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!, a mărturisit Monica Tatoiu pentru Ciao.ro.

Monica Tatoiu și-a făcut viața exact cum și-a dorit. Femeia de afaceri a povestit care este relația ei cu Franța, motivul pentru care este îndrăgostită de această țară. Monica Tatoiu a venit pe lume pe data de 21 iunie, când în Franța este sărbătoarea muzicii și a familiei. Cunoaște totul despre această țară în care iată, și în acest an, și-a sărbătorit ziua de naștere.

 Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an din ultimii 28, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: Am dormit în mașină, în parcări de cimitire

Tatoiu este doctor în Matematică, licențiat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar în perioada 1996-2008 a condus compania de cosmetice Oriflame România. De-a lungul timpului ea a călătorit extrem de mult și face asta și în prezent. Ea a mărturisit că a dormit în mașină, în parcări de cimitire, a mâncat în cele mai fascinante localuri din sate uitate de lume.

Monica Tatoiu este de părere că lumea creată de Dumnezeu este fascinantă dacă eviți clișeele turistice, și se pare că ea știe să facă asta cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *