Politica

Moţiune împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, depusă de PSD la Senat. Când au loc dezbaterile

loading...

Liderii de grup din Senat au stabilit, în urma discuţiilor, că moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii va fi dezbătută pe 9 iunie, la ora 16, a anunţat Robert Cazanciuc, noul preşedinte interimar al Senatului, conform Ştiripesurse.

Săptămâna trecută, PSD a anunţat că depune alte două moţiuni simple împotriva ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi a ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan. 

“Decizia este să depunem aceste două moțiuni. (…) Din păcate, Guvernul nu acționează responsabil, semnalele pe care le trage Parlamentul, care totuși este autoritatea cu cea mai mare reprezentativitate şi instituția cea mai importantă într-o democrație, dumnealor nu țin cont de nimic, domnul Cîțu a picat de vreo patru ori în testul Parlamentului, măcar din moțiune să vadă lucrurile pe care le fac prost şi să le corecteze în măsura în care mai pot, deși mi-e greu să cred că o vor face”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu. 

PSD depune moţiune de cenzură dacă PNL schimbă o singură virgulă din legea pensiilor. “Nu vom tolera ca acest Guvern să îşi bată joc”

PSD intenţionează să depună moţiunile simple în contextul altor două victorii înregistrate în Parlament, în cazul moțiunii simple împotriva Ministrului Educației și a celei împotriva Ministrului de Finanțe.

Pe 13 mai, Camera Deputaţilor a votat moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu. Este al treilea test pe care ministrul Finanţelor îl pică în Parlament.

Camera Deputaţilor: A TRECUT moţiunea simplă împotriva lui Florin Cîţu

 

 

 

 

Sursa: RomaniaTV