Stiri

Personalul medical din şcoli, pus la dispoziţia DSP în perioada în care cursurile sunt suspendate

loading...

Personalul medical din şcoli, pus la dispoziţia DSP în perioada în care cursurile sunt suspendate

Toate aparatele de testare pentru coronavirus, din cadrul universităților și institutelor de cercetare vor fi puse la dispoziția Ministerului Sănătății, a anunţat într-o conferinţă de presă ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

O măsură specială îi priveşte şi pe medicii şi asistentele din unităţile şcolare.

Pe timpul suspendării cursurilor şcolare, aceştia îşi vor desfăşura activitatea alături de persoanlul din DSP pentru a da o mână de ajutor în lupta pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

florin citu masuri sprijinire mediu afaceri coronavirus

Florin Cîțu – primele măsuri luate de ANAF pentru a sprijini mediul de afaceri

Actualitate
16 Mar, 14:37

"Vreau să vă anunț că am luat măsura să inventariez toate PCR-urile (aparate cu care se fac testele pentru COVID-19) din cadrul universităților și institutelor de cercetare, pentru a le pune la dispoziția Ministerului Sănătății. De asemenea, medicii şi asistentele medicale din unităţile de învăţîmânt deja sunt la dispoziţia Direcţiilor de Sănătate Publică", a spus Anisie ]n videoconferinţa de luni.

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminică despre capacitatea scăzută de diagnosticare a persoanelor cu coronavirus în România şi de nevoia de achiziţionare de kituri noi de testare.

SURSA: Antena3