Concurenţă incredibilă pentru un post de spălătoreasă la Spitalul Judeţean din Tg.

Jiu, în gorj, unde au fost 12 candidate pe un loc. În total, 84 de femei s-au înscris pentru a ocupa cele 7 locuri scoase la concurs.Cel mai mare spital din Gorj a decis să-și facă spălătorie proprie, pe care a dotat-o cu cele mai moderne mașini de spălat și uscătoare de rufe.

Timp de cinci ani, Spitalul Judeţean din Tg.

Jiu a avut serviciile de spălătorie externalizate. Articolul continua dupa recomandari cX.callQueue.push(["invoke", function() {googletag...display('div-gpt-ad-1508934800769-5'); });}]); Horoscop 19 mai 2019.

O dragoste din trecut dă târcoaleSpălătoria a devenit funcțională din luna februarie, iar unitatea sanitară a trebuit să facă angajări. "Nu aveam decât patru spălătorese și nu se puteau asigura două ture.

Ca să putem funcționa am detașat de prin secții, timp de două luni, fără acordul dumnealor, iar acum le-a expirat detașarea și a trebuit să angajăm personal.

Sunt multe avantaje pentru noi.

Pe lângă economii, controlăm ceea ce facem, lenjeriile se spală și se dezinfectează, avem mașini moderne.", a declarat Ion Borhină, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean din Târgu-Jiu, pentru gorjeanul.ro.Compartimentul Spălătorie din cadrul Spitalului Județean a scos la concurs șapte posturi de spălătoreasă, pentru care s-au înscris 84 de persoane. În cele din urmă, proba scrisă (testul grilă) a fost susținută, luni, de către 74 de candidați.

Opt participante au depus contestație, reclamând faptul că unele dintre întrebări sunt incorecte sau nu fac parte din tematica de concurs. O parte dintre contestații au fost admise, iar întrebările au fost anulate. În total, 45 de candidate au susținut, joi, interviul, urmând a fi desemnate persoanele care vor ocupa cele șapte posturi.Salariul net al unei spălătorese este de circa 2.000 de lei, potrivit situației veniturilor salariale din spital, document postat pe site-ul unității sanitare.

Sursa: Observator